Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
leerka sa neozyva, asi upratuje :-)) budes aj vyradovat odevy? ja mam s tym vzdy trosku problem, mam nejaky taky vnutorny limit, ked vec neobleciem cca dva roky, moze ist prec, inak si stale myslim, ze mozno este niekedy ... keby som vyradila hned, mala by som ovela viac miesta v satniku :-)
ojka, urcite ma chcel vidiet na fotke :-)) zatial nasiel len panelak na datelinovej ulici :-))
datelinka, dakujem, že si zaviedla tieto super termíny do praxe, normálne sa mi poznávaju ((-:
ach jaj, tak kilečká tam kde chceme my? no tak tam bude asi kdesi hááááčik (-:O
inak, tu datelinkovsku webku som tu kdesi veru videla, bingham to tu daval, to vieš, chcel si o tebe niečo vyguuuugliť (:
nezalahli, pevne stojime :-)
ojka, jasne ze nam neuberie na krase :-) len keby to kilecko slo tam, kde ho chceme my mat, nie kam sa ono rozhodne :-)
vidim ze sa vam uz druhy termin, ktory som implementovala v tejto teme zapacil :-))
prvy bol miss insomnia, druhy je ojkovce :-) co bude nabuduce, este neviem, nechajte sa prekvapit :-))
aaa nesmiem zabudnut na to, ze bingham objavil moju web stranku :-))
bingham, ďakujem za pozdrav do ojkoviec, určite odovzdam ((-: a bru noc prajem, a tak potom ani ty vela po večeroch nepapaj :D
datelinka, ved nám/tebe by určite ani nejaké to kilečko navyše neublížilo, na krase to predsa neuberie ((-: (och, tolko skromnosti)
leeerka, už upratuješ?
uz ste vsetci zalahli? tomu neverim
a dobru noc :-)
bingham a kto vravel, ze papame vela? :-))
vsak dbame o seba, nevies?
dnes ste tu toho moc nenapisali baby...:DD..., ale chapem...ved su sviatky :D
tak vam prajem dobruuu noc a uz teraz na vecer nepapajte veeela...:)) a pozdravujem aj ojkovce :P
no veru hej, zmenu slubili, pršať by tolko nemalo, aj slniečko vykukne, ale už sa tie teploty nebudu veru pohybovať kolo 10°C :D na nový rok možno aj snehu bude :D