Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, tak teraz sme len nahrali leerke, aby naozaj nic nevyhodila :-)) ja som sa naucila neskreckovat :-)) najma popri svojej kolegyni, ta odklada uplne vsetko, pouzite obalky, masle z kytic, znamky, stare kalendare.... viete si predstavit ako vyzera jej pracovne miesto? ja si ale neviem predstavit, ako to vyzera u nich doma :-((
kazdopadne, ked chcem nieco odlozit, ze sa to mozno este raz zide, vzdy si pomyslim na nu :-)) a je to v kosi.
leeerka, treba dokupiť nové skrine(((-:
nooo, takže som o nič neprišla, ked som sa na ten film nedívala, asponže tak (-:O
datelinka, ale to sa stava aj mne, že po niekolkych rokoch sa mi niečo zasa zapači, a začnem to nosiť potom viac, lebo je to u mna v kurze (:
aj ja si to vzdy vravim, ze co ak.... ale musim, chtiac, nechtiac. niektore veci vsak nasli svoje uplatnenie aj po dlhych rokoch (napriklad ako prachovka ;-)))
ta zimna siltovka, co teraz obcas nosim je taka in a pritom ma prinajmensom 8 rokov :-)) nepamatam presne, len viem, ze som ju raz dostala na vianoce, ked som este zila s rodicmi, a bola som slobodna, mlada a krasna :-)) vtedy som ju maloco nosila a teraz cca pred dvomi rokmi prisiel jej cas a uplatnenie v mojom zivote
no srdcova sedma bola o nicom ..take suche to bolo .. ale ani som to neak nevnimala ak mam pravdu povedat ...cakala som od toho viac
ja ani netusim, ktora tv to vysielala, my mame len tv kartu v stolovom pc, a ten casto nezapiname :-) zato pocitace (notebooky) su u nas nonstop zapnute :-)) aj ked sa im nikto nevenuje :-)
ale kdeze neupratujem..stale s niekym pisem .. s kamarom komentujeme jeden film :-D a ja nevyradujem veci .mne je to tak neak luto .. a preto potm nemam kam davat ostaten ..ale asi by sm mala vyradit .ked ja si vravim, ez sak sa to mozno este zide
tak to je potom fajn, že to skončí tam, kde to môže pomôcť, lebo vyhodiť to len tak by bolo škoda aj podla mna... (:
hm, myslím,že leerka sa ozvala už po,neviem... sa nám zabudla aj pochvaliť aké mala z toho dojmy (:
leerka mozno zaspala este pri srdcovej sedme,ci to uz po nej sa ozvala?
ojka, jedna pani, ktory byva nedaleko berie to satstvo. pre seba nie, nic z toho by jej nebolo dobre, ale pomaha v kostole, angazuje sa v roznych spolkoch, tak ona to niekomu odovzdava. som rada, lebo ku smetiaku by mi to bolo luto, vacsinou su to celkom dobre kusky odevov.
datelinka a ked vyraduješ odev, kam s ním potom ? no leeerka bud upratuje, alebo pri tom upratovaní zaspala, aj to je jedna z prijatelných alternatív (:
hmmm, datelinková ulica? to znie rozkošne (: