Prečo ešte nespíte?

leeerka

bola som na Zena cestovatela v case ..to bola taka strasna kravina ... jeeeeejda ... cakala som od toho nieco viac ..ale sklamalo ma to ..

ojka

hej, aj tam hra, ale na nespoznanie, totalka somarinka , tak mi to prišlo , ale tak sto ludí, sto chutí, a na čo ideš do kina? (:

ojka

Továreň na čokoladu....? Tak to je riadne psycho, predstavovala som si pod tým niečo trošku zmysluplnejšie, ach jaj....

ojka

datelinka, ak sa ešte nepoberáš spať, tak ťa tu asi necham zatial samú v štichu,... nejak ma to ťahá do postele, ale ktovie či z toho čosi kvalitného bude alebo nie (; lebo nebolo by na škodu... tak ti prajem peknu dobru noc, maleho už pošli tiež spinkať ak ešte nespí, bavkať sa môžte aj zajtra (:

ojka

to je fajn, ked je dieťa také kreatívne, že aspon celý den "nemusí" pred rozpravkami v TV presedieť (: tak veru pekne odkladať a bodka :D

datelinka

ojka, pomylila som sa, nemam dovolene vyhadzovat :-)))) taky nepatrny rozdiel vo vyzname :-)) a som sa cudovala, preco mi radis iba par kuskov odlozit, ked ja musim vsetky :-))
ale tesim sa, ze je chlapec taky vytazeny, ma fantaziu, stale nieco robi, nenudi sa.