Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hm, mne ani ten nazov nič nehovorí, a to bola nejaka komedia? drama? romantika?
bola som na Zena cestovatela v case ..to bola taka strasna kravina ... jeeeeejda ... cakala som od toho nieco viac ..ale sklamalo ma to ..
človek a tebe tu nie je hanba sedieť?
žena, no tak si i ty sa dni :D
hej, aj tam hra, ale na nespoznanie, totalka somarinka , tak mi to prišlo , ale tak sto ludí, sto chutí, a na čo ideš do kina? (:
tak dobre, ze to nepozeram :-D radsej idem teda do kina ja :-) a tam hra johnny depp, ci sa mi to len zda?
Továreň na čokoladu....? Tak to je riadne psycho, predstavovala som si pod tým niečo trošku zmysluplnejšie, ach jaj....
uz spinkame davno :-) tak dobru noc vsetkym spacom aj nespacom :-)
datelinka, ak sa ešte nepoberáš spať, tak ťa tu asi necham zatial samú v štichu,... nejak ma to ťahá do postele, ale ktovie či z toho čosi kvalitného bude alebo nie (; lebo nebolo by na škodu... tak ti prajem peknu dobru noc, maleho už pošli tiež spinkať ak ešte nespí, bavkať sa môžte aj zajtra (:
to je fajn, ked je dieťa také kreatívne, že aspon celý den "nemusí" pred rozpravkami v TV presedieť (: tak veru pekne odkladať a bodka :D
ojka, pomylila som sa, nemam dovolene vyhadzovat :-)))) taky nepatrny rozdiel vo vyzname :-)) a som sa cudovala, preco mi radis iba par kuskov odlozit, ked ja musim vsetky :-))
ale tesim sa, ze je chlapec taky vytazeny, ma fantaziu, stale nieco robi, nenudi sa.