Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ejha, ale to treba, zopar kuskov treba poodkladať =) aby boli potom spomienky =)
to ani nemam dovolene odkladat :-)) nestihame nosit smiraky z prace :-)
tak to je parada, obrázky si treba odkladať, v buducnosti budu mať veľmi veľkú hodotu (:
u nas omalovanky nejako nejdu. radsej kreslime originaly :-)) maly je umelec, kresli od rana do vecera :-)
ejha, takže sa budu kresliť obrážteky? alebo ježiško doniesol aj omaľovánky? (:
my staviame od popoludnia lego. vcera sme postavili nove, co doniesol jezisko a dnes vsetky stare, ktore boli medzicasom uz v jednej skatuli, pomiesane hasicske auta, clny, vikingska lod, rusen a helikoptera... normalne sa citim ako popoluska, uz sa mi aj snivat bude o kockach z lega :-)))
a este som struhala vsetky farbicky, bruska palcov ma stipu :-))
ak som hocikoho pobudila, tak sa ospravedlnujem (-:O ale tak ak som niekoho zobudila, tak samozrejme môže odpísat ((-: datelinka a čo dobreho hrate? nejaku hru, či len s hračkami? my sme včera hrali so sestrami asi 4-5 hod v kuse jednu hru, čo dostala mala sestra pod stromček (:
:-)) ze nemusime odpisovat, ale co ak si niekoho svojim volanim zobudila???
my sa este hrame :-))
zlatí moji, čo porabate? spinkame? pozerame TV? hrame hry? (: ak spíte, odpisovať nemusíte ((-:
no s velkym cestovaním nejak skusenosti nemám, ale takéto veci vedia veru človeku riadne znepríjemniť život,človek aby sa potom sam vynašiel (;