Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, ja to asi len tak dokonalo maskujem.... lebo ja už tak fajne stresujem asi od pondelka, ale tak riadne to na mňa príde deň-dva vopred....
no keby som nemusela štátnicovať, tak už cca 2-3 týždňe prázdninujem, ale tak nejaký špeciálny program na ne nemám a ty?
ing. prijímačky snáď nemusím,....dala som si žiadosť o odpustenie prijímačok, tak uvidím, či pán dekan odpíše, a hlavne pozitívnu správu...

datelinka

to je celé také trochu zbytočné. neviem aké sú presné štatistiky, ale odhadujem, že asi 98% študentov pokračuje na druhom stupni VŠ štúdia. tak sa všetci stresujú (a platia) dvakrát v priebehu dvoch rokov :-(
ale ojka, zvládneš to, neboj sa.

dobra vila

To je! To mas pravdu! Az sa ti cudujem, ze vies byt este aj teraz taka pozitivna a davat pozitivnych smajlikov :DDD.
Ja som pri tom prisla o nervy a este som aj z jedneho predmetu letela (ale u nas to bolo take zaujimave - stanicovy predmet, ktory sme ani nemali, tak cudujme sa :-/ ), ale akoze cele statnice mi prebiehali velmi nervozne, ja proste nie som stavana na taketo stresove situacie, zostarla som pri tom o 10rokov :-/...
a prijimacky musis robit na ing.? ci to este nevies? Tak ty vlastne uz coskoro budes mat aj prazdniny, nejake plany?:))

ojka

jaaaaaaaj, kiežby (: ale by nám to všetkým mohli dať už len za tie stresy a vybavovačky a všetko kolo toho čo sa deje.... to je trápenie študentov toto (((((-:

ojka

dobrá víla, jo 3 (; ale už mám po skúškach, už bude "len" taká jedna super duper mamut ultra hyper big veľká (((-:

dobra vila

datelinka, huh, tak to mi je luto, ale tych peknych dni bude dufam uz coraz viac... ved prsalo dost, aj zzzima bola.
Ja som dnes tiez toto pekne pocasie nijako nevyuzila, az mi bolo luto :-/. Som boa doma, mala nejaku pracu, a teraz zas pozeram v TV film.. nejako sa mi nechce spat. Ojka, ty drtička :D, mas skusky? Kolkatacka si ty?? 3?

ojka

datelinka, to mi je ľúto, že ťa tá bolesť znova tak potrápila.... ale veru ti dávam za pravdu, to neuro radšej neodkladať.... ale som rada, že aspoň teraz ti je o kapánek lepšie... a ako si dnes sobotovala? aj si si oddychla dúfam (:
ja som mala taký regeneračný spánok, to som už chvíľu popolnoci spala a budíček bol až o pol osmej, takže môžem zasa ďalšie noci ťahať.... :D
dobrá víla, aj ty sa veru pochváľ, čo nového, starého a tak (: ja som práve v maratóne stresovania, takže sa ani niet čím chváliť (;