Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

"Dedko, kto je to abstinent?", pýta sa vnúčik.
"No, u nás v dedine takého nemáme, ale počul som, že je to človek, ktorý má buď zlú pečeň alebo zlú ženu." ((((-:

ojka

datelinka, že ťa svedomie nehrýzlo..... toto sa nerobiiiiiiiiii..... (;
B. , datelinka, aspoň čo ja viem, tak tie práce akurát čítajú vedúci bc. práce a oponenť.... potom už len nejaký snaživý študent, ktorý sa zaujíma o danú problematiku, poprípade píše tiež o podobnom prácu.... takže na to je dobrý akurát ten archív a myslím, že po cca 5 rokov sa to aj tak všetko skartuje.... teda podľa toho ako sa to dohodne v licenčnej zmluve....

B.

Tie bakalárske práce majú "hlbokú" výpovednú hodnotu a z hľadiská systému sú skutočne "potrebné", lebo ich "každý" so zatajeným dychom "číta" len pod perinou a baterkou:D
Fakt prepotrebná vec! Asi znovu nejaký výmysel generálneho štábu E.U.

datelinka

tak to hej, jediná výhoda. ale povedzme si zas, koľko je takých, ktorí zvládnu prvé tri roky a nezvládnu ďalšie dva? zas len mizivá časť :-)
ok, so systémom nič nespravíme, preto nemá zmysel nad tým uvažovať. ja som však rada, že som bola toho ušetrená :-))) ja som taká stará, že keď som ja študovala, nebol Bc. stupeň :-)) chválabohu.

ojka

zlaté moje, ja vás tu už opúšťam, ešte si niečo polistujem v papieroch a ked príde ten správny čas, tak zaľahnem,.... tak pekný zvyšok noci, nebuntošiť a isť do hajan,....
brú (:

ojka

datelinka, ono, jediná vyhoda terajších štátnic je to, že ked sa náhodou niekomu nepodaria tie inžinierské a potom sa na ne vykašle, tak ma aspon taký "menší" titulík,....