Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

joooj, datelinka, to ma mrzí, som myslela a dúfala, že mu je už lepšie... snáď to nemá nič chronického....
nooo, ja pôjdem tiež (niekedy) spať :D ale tak musela som si dať ešte tabletku, tak si dočítam zatial aspon nejakú tu štátnicovú otázku, nech efektívne využijem ten čas... och, spolubývajúca ich má už zajtra, ako jej je len dobre, ale tak stresujem aj za nu, aj ked je veľmi šikovná...(:
tak dobru noc , datelinka,robíš mi radosť , že ideš do postele skôr ako o tretej (;

datelinka

ojka, vďaka za opýtanie, s hlavou to bolo dopoludnia ešte veľmi zlé, ale po liekoch alebo zázrakom?? :-)) od poludnia je to v pohode. zas ma to však nepritlačí riešiť ten stav :-( ale už bude viac času, tak snáď sa podarí. teraz je však prioritou zas malý. pred týždňom sme dobrali ATB, tri dni bol v škôlke a zas od piatku kašle a soplí. zajtra idem na výtery, možno mu vezme aj krv na KO :-( uvidíme...

ojka

datelinka a pokial ešte vieš, kde byvaš, tak to je tiež v pohode,....
no jo , niekedy si budem musieť dať filmový maratón (((((-:
inak, a čo porábala dnes tá tvoja hlávka? zasa šarapatu?

datelinka

len úryvky, ja nejako nestíham :-(( a naposledy som videla nicole kidman vo filme australia :-) asi cez vianoce. tiež však nepamätám, či to mám dopozerané do konca :-))) strašné so mnou. veľa je toho na mojej hlave, preto vypúšťam nepodstatné veci. ešte pamätám ako sa volám, a aj všetky heslá a pinka, ktoré používam, tak je to ok :-))