Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla, vieš ako mi bolo ľúto, že je tak krásne a ja som nikam nemohla? neodvážila som sa, keď mi bolo tak zle... ale snáď zajtra.
Ahojte :), mate sa? Davno som s vami nepokecala, ako sa mate?
Datelinka, dufam, ze dnesne pekne pocasie si vyuzila a niekam si si so syncekom vysla :).
A ty ojka, ako?
ojka, to bol taký regeneračný spánok :-) ja ani presne neviem koľko som spala, ale v piatok popoludní ma začala príšerne bolieť hlava, tak som zaspala niečo po desiatej, potom som sa zobudila okolo polnoci, povypínala som všetko a spala do pol desiatej dopoludnia. bolesť hlavy neprestala, tak som pretrpela celý deň, popoludní som zas zdriemla a teraz sa mi zdá, že už je to s hlavou lepšie, snáď už bude zajtra dobre. asi ma fakt tá návšteva neuro neminie... :-((
datelinka, to vieš, ked ja od rána do večera len zavretá a nad knihami , mne ten času uteká ani neviem jak....
ale no totoooo , pochváľ sa, ako dlho si spala? (: ja som mala tiež spiacu noc teraz .... (-:O
hádam sa ti to ojka v nedeľu napraví :-)))
ja som túto poslednú noc mala najdlhšiu pokiaľ mi pamäť siaha :-)) neviem či dnes vôbec zaspím...
ahojte (:
spíme? či ešte buntošíme? ja dnes inak nemám vôbec pocit, že by bola sobota, je dnes sobota , že? (((-:
datelinka ((((((-:
Povídají si dva přátelé:
"Představ si, včera jsem zachránil svoji kolegyni před znásilněním."
"Neříkej, a jak?"
"Ukecal jsem ji."
uff, začína tu byť nejak dusno.....
zuzic, poviem len toľko, že myslím (aj za ostatných snáď), že tu nikoho neotravuješ a ani nekazíš vzduch.... tak takéto reči tu asi nie sú na mieste.....
pekný slnečný deň inak prajem všetkým a brú chuť k obedu.... (: