Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

datelinka, tak sme si čítali myšlienky.... eee, veru nevidela, nič mi to nehovorí, ale ked budem mat viac času , tak skúsim pozrieť (: ty si to videla?

datelinka

navždy a ďaleko, nevidela si ojka? ja tiež sledujem rýchlosťou cca dva filmy za rok....
Ron Howard’s epic tale tells the story of two Irish immigrants’ quest for land during the 1890s Oklahoma land rush. Tom Cruise stars as Joseph Donnelly, an ambitious young farmer in western Ireland. When a local protest against wealthy landlord Daniel Christie (Robert Prosky) results in the death of his father, Joseph seeks revenge. But his attempt at vengeance is thwarted by Shannon Christie (Nicole Kidman), the landlord's high-spirited and headstrong daughter, who stabs Joseph with a pitchfork. While convalescing at the Christies' manor, Joseph is propositioned by Shannon, who asks him to travel with her to America--where she is determined to acquire some of the free land being given away in the Oklahoma Territory. Arriving in Boston, Joseph acts as protective brother to Shannon in the foreign city streets as they struggle to earn the money to travel out west.

ojka

ahojte (:
dobrá víla, to ty si k zvieratkám taká prítulná? ale ten film, čo si spomínala, tak ten veru nepoznám, akosi mi to nič nehovorí, ale to bude možno aj tým, že ja mám vo filmoch aj dosť značný deficit,... (-:O
jaaaaaaj ľudia, som si tento týždeň tú teplú vodu nejak prechválila, zasa je jak ľad, a pritom pred 2 hodinami ešte tiekla teplá, kam sa podela všetká spravodlivosť :D
inak, dnes poobede a večer, aké tichúčko tu, asi všetci dospávajú sobotu ....(:

dobra vila

No, vcera som bola sama doma, s dvoma psikmi, spali so mnou na posteli :D, takze som trocha dotlacena... ale vies co, ojka, ja aj ked spim sama, tak sa mi niekedy spi fakt zle, lahko sa zobudim a tazko zaspavam! Dost na trt :-/, ale zas ani vy toho nenaspite asi viac ako ja...
Ojka, pozerala som taky film s Nicole Kidman a Tom Cruisom... "Far and Away", neviem ci poznas, su Iri a odidu do Ameriky ziskat vlastnu zem - tak velmi strucne povedane :D, celkom dobry film, podla mna.

ojka

dobrá víla, máš odpustené, ak sa ti dobre spalo, tak je to super (: a čo dobrého si to teda včera v tej TV pozerala?

ojka

datelinka, ja so si zasa nič iného nevšimla, len hračiek a toho malého plavca (:
))))-: datelinka ale toto by chcelo už vážne toho lekára.... týždne sa neoplatí čakať, keď to je už takého, tak sa daj aj prednostne vyšetriť, takto sa trápiť.../-:

datelinka

prepáčte, ja som detailista. ale super pláva, nebojí sa vodičky.
ľudkovia, som nadupaná liekmi, aby som mohla ísť von. to už je veľmi zle, keď sa ja uchýlim k drogám. ja si normálne vystačím s panadolom, dvakrát do roka :-(