Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lleilla, joj, ja už asi od pondelka ťahám tak, že chodím spávať o tretej a o siedmej budík.... tak neviem, či dnes nezalahnem aj skôr.... asi by bolo na čase nabrať druhý dych (-:O do štvrtku to predsa musím nejak vydržať a zvládnuť (:
tak to je parada, že už máte maminu doma... no však hádam jej tie injekcie pomôžu, držím palce (:

zuzic_

lleilla nehnevam sa na cely svet ak si si nevsimla neni som z tych co zanevru na svet, co nenavidim je podvod a ked sme sa na niecom dohodli myslela som si ze mas na to aby si dohodu dodrzala a nie ma ohovarala poza moj chrbat. to je vsetko jednoducho to neznasam o nas bez nas. co nemate na to aby ste mi to povedali do oci? mylsis si ze tym ze budes podvadzat a ohovarat ma co ziskas? mala som vas rada ale v poslednom case vela tych co som mala rada ma zradili takze ma to uz neprekvapuje a ani neboli ale bud si ista ze mi to je velmi luto.
dobru noc

lleilla

ahoj ojka,dakujem za opytanie,dnes ju pustili,ale kazdy den musi chodit este na injekcie-dufam,ze bude uz stale len a len lepsie.Samozrejme,uz vymaluvavam :O),snad dnes vydrzim dlllllllho a ako ty? aky den za sebou?ide to?

ojka

ahoj lleilla, aj tebe pekny,.... aj dnes ideš so mnou farbičkovať? ozaj, smiem sa spýtať, ako sa má tvoja mamina? polepšilo sa jej?

lleilla

zuzic,neriesila som ta s tebou...lebo by to bolo zbytocne...mozno casom sa prestanes hnevat na mna /nas a cely svet a pochopis,o co sme sa snazili ...a vtedy to bude dobre znamenie pre teba-tak ja teda len dufam,ze to bude coskoro...pekny vecer aj ostatnym

zuzic

ojka ako co dopadlo? nic nejak nedopadlo, zijem a som stastna teda pokial nenarazim na taketo temy. povedala som ze sem nepridem tak ako lleilla povedala ze ma uz nebude riesit a porusila to!!! tak sme vyrovnane. je mi jedno co si myslite a nezaujima ma to takze sa netvarte a kludne si piste co chcete, ja vas uz neotravujem a naivne som si myslela ze nebudete riesit ani vy mna. ale uz koncim, ojka teba som mala zvlast rada preto ti v poslednom prispevku co ti posielam prajem len to najlepsie co ta moze v zivote postretnut. majte sa a piste si co chcete je mi to jedno

ojka

zuzic, ale to prosím ťa neber tak, že ti chceme zle, alebo ťa urážame...keď si len tak sem tam povzdychneme, to znamená, že nie si nám ľahostajná a máme ťa radi,... ja osobne nechcem aby si sa na nás (na mňa) kvoli tomuto všetkému hnevala a celé ma to mrzí, že to takto dopadlo, ale tak veci sú také aké su.......