Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

datelinka uz vam tu nebudem a nechcem kazit vzduch len ti chcem povedat moju mamu do toho neplet ked nevies ako to je, prosim ta uz to viac nerob.

datelinka

zuzic, to len podčiarkuje hĺbku tvojho problému (a samozrejme aj tvoju nezrelosť riešiť ho) - radšej obviníš nás z podvodu a ohovárania ... to sú prisilné slová adresované tým, ktorým na tebe záleží. niet divu, že nevychádzaš s mamkou. záleží jej na tebe a toto ty vo forme starostlivosti nenávidíš, preto nenávidíš všetkých navôkol.
...
dobrú noc všetkým :-).

ojka

lost,no on chodí najčastejšie do temy "podte so mnou", takže tam ho asi najpravdepodobnejšie "chytíš", ak nie tu (:

lost

ojka, ano ano presne ten ujo :)
PS: nevedel som ze aj Well je on :D

Uz 3 dn iso mho nevidel, ci je OK :)
ale snad joo

ojka

ahoj lost, myslíš Helpa, Denza a Wella? neviem či sa náhodou tieto dni nehrá na pestúnku (: či nemá pri sebe nejakého malého prcka (:
lleilla, dúfam, že máš pravdu.... (:
no dobre, ja teraz ešte na také 2 hodinky zaleziem ku knihám a potom hajdy do postele...
inak, ani darika tu už dlho nebola....
no, tak sa tu zatial pekne majte, posluchajte a potom bru noc.... (: lebo mne asi o chvílu možno aj hlava praskne...

ojka

bru noc zuzic, a trochu usmevu (:
lleilla, hej, hej v štvrtok... ach jaj, stresy na mňa prichádzajú dosť skoro (-:O
jaaaaaj, jediné čo milujem na skúškovom období je to, že nie je na internáte veľa študentov a ja si môžem dovoliť aj taký luxus ako teplá voda,.... nech žije (((((-: