Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

zuzic, to skôr večer sa chod niekam prejsť, radšej bez bicykla a korčulí, len tak poprechádzať, keď už nebude také horko, vypnúť, nad ničím nerozmýšľať, oddychnuť si.... čo sa stalo, sa stalo... o pár dní, možno týždňov to všetko prehrmí, a ostatní si možno ani nespomenú, že čo sa stalo (;

zuzic

tak...vela veci som dokaslala. doverovala som ludom co si to nezasluzili...a oni to vyuzili..prisla som o cloveka co som milovala...pokaslane zdravie este viac dokaslala...a ked som konecne vyhodila zo zivota ludi ktori ma zradili kazdy pozera na mna ako na najhorsiu...teraz vidim kto bol skutocny priatel...je mi zo vsetkeho nanic...cim viac sa snazim tym viac vsetko dokaslem.

ojka

zuzic, nedívaj sa na seba teda iba z tej negatívnej strany, každý z nás má možno také obdobie, ale treba myslieť pozitívnejšie, tešiť sa z vecí , príležitostí (: tak hore hlavu, nikto predsa nie je dokonalý (;

zuzic

ojka jednoducho sa nenavidim...aj ked budete na mna nadavat kolko chcete nemozem za to...mam dovody preco byt stastna a aj tak sa nenavidim..vsetko som znicila...