Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

mna sa pytaju tiez casto na cestu...ale sak ja ani neviem ake ulice su u nas:) vzdy poviem ze neviem ja som z ba:DD

zuzic

ojka ona zacala uz dobre davno...vlastne odkedy mohla...takze pozor si davala...muselo nieco zlyhat...ja ju nezastavam my sa vlastne nenavidime...ale nemozem sa divat ako ju vsetky "kamosky" aj s frajerom nechali teraz samu...
je mi z toho vsetkeho zas nanic..absolutne nezvladam pomoct ani sebe a jej uz vobec...
ale necha si ho...aspon nieco...asi na adopciu:(

ojka

nooo, to som stále v papiernictve tak bokom, kým mamina vybrala nejaké krabice na koláče a zrazu jedna teta prišla, čosi potrebovala a o chviľku dalšia :D

ojka

www.youtube.com
pri tomto sa tak dobre okná umývajú ((-:O
zuzic, hm, tak to sa "frajer" nezachoval veru najkrajšie,..... a nechcem ho už vôbec obhajovať, ale kde bola "vtedy" tvoja spolužiačka? toto su také nešťastné pripady, ach jaj....

datelinka

:-) zuzic a ktorý poradíš mne? :-))
mňa aj často zastavujú a pýtajú sa na cestu. v prahe bežne, tam je veľa turistov a keď vidia matku s dieťaťom, tak si povedia - hele, ta je zdejší... :-)) ešte aj pražáci sa ma pýtajú, na cestu na kúpalisko, na ihrisko :-) okrem španielov, poliakov, japoncov....