Prečo ešte nespíte?

zuzic

nechcem cely den prezivat s tym ze rozmylsam akurat co musim a kolko z toho priberem a medzi tym vo volnom case pocuvat matkine reci aka som strasna, tvrdohlava, nemozna nie ako bratia. nepocuvat cely den ako ironicke poznamky aka som trapna ked chcem schudnut a nech robim toto a vysmech z mojho nazoru..a ked idem von akurat sa pozerat na tie krasne stastne baby...a normalne nic sama nemozem...keby som bola plnoleta bolo by to ine..sama by som sa zariadila ako by som chcela...

ojka

zuzic, to ma mrzí že máte domá také vzťahy, ale už aj ked mamina je také, tak sa nejak vzopri všetkému a ukáž im, že nie si taká slabá, ako si myslia..... jedálniček to treba dodržiavať, to je pravda, aj ked v takýchto horúčavach ani tak moc nechutí, ale nejaké to jabko, ovocie si môžeš dopriať, to ťa aj osvieži a hlavne veľa piť.... ty si možno povieš, že však na čo, že doma to neklame, s kamoškou neklape a aj chlapec, ktorý sa ti páčil je "v čudu",Ale skús sa na to pozrieť tak, že nie všetko sú len ONI, ty skús žiť hlavne sama pre seba a teš sa z toho, čo sa ti podarí, ked sa nezadarí, spadneš, zdvihni sa a ide sa dalej... viem, že to čo ti urobila "kamoška", že nebolo najkrajšie, ale viacerí majú také skúsenosti a ver mi, určite sa páčiš aj nikomu inému, ale niekto iný tam vonku je kvôli ktorému sa oplatí dať sa znovu "dokopy" (;
a vyplakať sa niekomu na ramene nie je žiadna hanba, a ked sa človek takto vypíše, tak sa mu aj uľaví, ja som si tu už vyliala tiež srdiečko,....bude dobre (:

zuzic

ja vam tu nechcem vyrevavat...nemam to vo zvyku...ale chcem uz byt ako ostatne...chcem aby ma neikto lubil a rozumel mi...viac si nezelam...

zuzic

lleilla usmievam sa...no citim ze to neni taky usmev aky bol...usmievam sa pritom chcem plakat...no to nikto nepochopi...

zuzic

ojka sport tak rychlo nepojde...nehoji sa to a klb tak isto utrpel...
o par tyzdnov nebude...nejde mi uz o moje stravovanie to mam uz na haku...nedodrziavam kvoli sebe dodrziavam len kvoli nemu...ale toto sa neda dokopy nechapes? s matkou si nemam co povedat vyuzije kazdu sancu aby mi to dala pocitit ja tu uz jednoducho nevladzem cele dni byt chcem vypadnut a nemam kam. chalana ktoreho som lubila mi znicila moja "kamoska" a az teraz mi zacala tak skutocne chybat...chyba mi niekto co mi bude rozumiet a lubit ma...nie len buzerovat...ze som krava viem aj sama...velmi mi chyba...

lleilla

zuzic,urob hrubu ciaru za tym,co bolo a ide sa dalej,skus zacat s usmevom a treba verit,ze uz vsetko bude len a len lespie :O),mne tu dievcata tiez uz raz radili,ze netreba sa zaoberat minulostou,nezmenime ju,mozno sa len poucit zo svojich chyb,treba sa zamerat na pritomnost a buducnost,nejak takto mi radili a tak isto radim aj ja tebe