Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

ojka ja mam trochu fobiu z lekarov...nedokazem sebavedome vystupovat ostane mi zle len ked jo zbadam...da mi strasne vela namahy vobec sa k nejakemu dokopat...krstni neplatia ved to by mohol podpisat kazdy...bola napriklad som u viacerych s jednym problemom...

ojka

a keby ti to podpisali napríklad krstní rodičia? tak skús u lekára vystupovať sebavedomejšie , alebo navštíviť iného, .... do kelu aj s takýmto systémom....

ojka

zuzic, pol kila nie je katastrofa.... musíš si upratať hlavne u seba v hlávke a presvedčiť samú seba, že sa nedeje nič zlé, ked váha ukáže viac (: prosím, skús to aj nadalej.... keby niekto pribral 10, 20 kg napr. za mesiac, dobre, to by bola katastrofa... za pol, kilo, alebo aj 5 sa človek nemusí hanbiť,....možno to ma korene aj v psychike,... treba sa naladiť na iné myslenie (; a netáram len tak do vetra, neboj, určite sa to dá, .... len ako hovorím, nie zo dna na den,.... ale je potrebné sa zaťať a povedať si, idem do toho (a ked bude treba tak zas a zas...)

zuzic

oficialne od 15. to teda mozem v pohode, minuly utorok som mala 16....ale nie vsetci to tak beru vacsina hlavne ti starsi a skusenejsi nechcu bez rodica. a napriklad na rtg musis podpisovat a to ja nemozem...vydupavat nemozem nic...uz mam aj tak dost toho aka som drza a tvrdohlava a keby si toto ona dovolila co ja v mojom veku atd...na mojom zdravi jej nezalezi a nasimulovat sa da asi vsetko u nej...uz to nechavam tak...kvoli tomu som dostala povest najdrzejsej v rodine ze co chcem musim dosiahnut atd neviem ustupit...len za to ze som chcela riesit...

tak

Zuzanka, skus sa na tu vahu vykaslat, nech Ti je celkom jedno kolko ta vaha ukazuje, ... ked budes v rovnovahe upravi sa Ti aj Tvoja vaha, celkom to vyhod z hlavy, ... si lubezny clovek, ...

ojka

a to od kolkých rokov sa môže chodiť potom bez rodiča? od 15? 18? tak to je dosť smutné, že si všetci myslia, že simuluješ,... ale tak to že ti padajú vlásky, odpadávaš, to sa predsa nasimulovať nedá..... treba si to vydupkať, že chceš isť za iným, ďalším lekárom, nech si aj myslia, že si blázon, hlavne, že sa príde na nejaké rozumné riešenie tvojho zdravotného stavu, to je najdôležitejšie.... potom sa aj oni spamätajú,...

zuzic

ojka to sa jednoudcho neda...jedine co ma vie ukludnit je ked vidim ze ta vaha je ok...ked je o pol kila vyssie uz mi je nanic...

zuzic

ojka az na maly detail...ze ja na vsetkom potrebujem podpis rodica alebo aby bol pritomny. iba niektori lekari ta vezmu bez rodica a ti su vacsinou onicom...a oni maju ten osty nazor ako lekari ze simulujem...a ja ich uz presviadcat nevladzem...

ojka

zuzic, tak to váženie nechaj aj teraz tak, sama vidíš, že je tak lepšie.... povedz si, "váha pokazená, vážiť sa nejdem", čo ma po nej a papaj v klude dalej, chce to určite dosť premáhania sa ale je dôležité urobiť taký veľký krok,......