Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

ojka az na maly detail...ze ja na vsetkom potrebujem podpis rodica alebo aby bol pritomny. iba niektori lekari ta vezmu bez rodica a ti su vacsinou onicom...a oni maju ten osty nazor ako lekari ze simulujem...a ja ich uz presviadcat nevladzem...

ojka

zuzic, ale ja na také verím.... nemala by si to nechať tak,....ja som s jedným a tým istým problémom bola napríklad u šiestich lekárov, nič nevedeli, vraj to prejde, počkajte, oddychujte, natierajte..... a figu.... tak som sa nahnevala a riešila to dalej, nech si ostatní myslia čo chce, že simulujem , že som blázon alebo čo, čo ma po nich... tak som sa zaťala a šla za svojím.... však ja najlepšie viem, že niečo nie je so mnou v poriadku, tak nech ma lekari neprehováraju o opaku.... a po niekolkých mesiacoch to dopadlo nakoniec dobre, zuzic, nevzdávaj to, vážne.... bolo by to škoda... treba to dalej riešiť (;

zuzic

co mam skusat dlhsie? odkedy sa sa snazim su dni ovela horsie kazdu chvilu myslim len na to ako som pribrala vazim sa kazdu sekundu idem prasknut od napchatia...a mozes si predstavit ako sa vsetci smeju aka som trapna ci sa zas idem vazit ze uz som s tym trapna...
ked som to nechala tak bolo super ako kedysi dobra nalada...teraz to robim len kvoli denzovi...

zuzic

co riesit s lekarom? do kelu si nevies predstavit co vsetko mam ja riesit s lekarom sak ja mam uz taky zoznam co vsetko mam poriesit s nim...
s nim som riesila napriklad jednu vec, aj on hovoril ze bude lepsie po operaci a odvtedy je este horsie...takze na take ze bude lepsie uz neverim....

ojka

zuzic, chcelo by to asi skúšať dlhšie, len sa nevzdávaj (:
všetko zlé raz určite prehrmí, aj ked sa to tak možno nezdá, ... dobre si robievala, ked si papavala pravidelne a častejšie, ale telo si musí na to všetko zvyknuť, treba mu dať čas.... mať pri sebe pestrú stravu,....

zuzic

myslela som pozitivne..ze ved sa nic nestane ked nebudem jest ved ked som neni hladna nebudem napchavat to bude v pohode...a co z toho mam? akurat mi padaju vlasy a odpadnem si vsade kde chcem, dusim sa...tak ako mam mysliet? nic co spravim uz neni dobre...vsetko pokaslem aj to co sa neda...

ojka

zuzic, neviem síce ako vyzeráš, ale určite si krásne chudá, ale čo je na tom, ked je človek trošku plnší? plnoštíhly? ja ked som bola ešte na základke, bola som ako prútik.... no a potom to už nejak šlo samo nahor....teraz nie som ani uplne najchudšia, lebo sa napríklad nezmestím do nohavíc, čo majú sestry, ale čo na tom :D každý sme iní, a ver, že jedlo nie je náš nepriateľ, ...niekomu sa páčia také dievčatá, iným zasa iné.... kašli na urážky od ostatných, povedz si, že hlavne kvoli sebe sa dáš do poriadku, do hromady, že sa nič nestane hrozného ked sa naješ, napiješ (: to len prospieva... a ked sa takto "skamarátiš" sama so sebou, ver tomu, že budeš vyzerať ešte lepšie a štastnejšie ako ludia ktorých výdavaš vonku na ulici či v škole.... (:
viem, že to nejde len tak zo dna na den, chce to čas... ale hlavne nemyslieť tak negatívne (;

zuzic

a potom mi poviete ze za vsetko s matkou mozem ja...sa neudujte ze sa ma to dotklo...ved ja som sa to toolkokrat snazila zachranit...

zuzic

ojka on sa mi nepacil...ja som si ho nevsimala...on bojoval o mna...potom ked som si ho konecne vsimla ma chapal a pomahal mi lubil ma...keby sa o nom nedozvedela...odvtedy bol iny...opytala som sa preco je zrazu taky co sa deje? co si vlastne o mne mylsi ze sa za mesiac dokazal tak zmenit...on ze uz nevie co si ma o mne mysliet...a doteraz neviem co mu napisala...chyba mi...a uz ani nevie ze existujem..