Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
boze...spoluziacka je tehotna...a frajera zrazu nikde...svina chlap...
uz len cakam kedy sa uz tie zle spravy prestanu...
mna sa v dorgerke vzdy pytaju lebo si myslia ze brigadujem:) ze ktory lak poradim...
ale sak ked viem...tak rada poradim:)
aj mne sa už zopárkrát stalo, že si ma pomýlili s predavačkou. neviem, asi som stála pasívne v obchode, zjavne len pohľadom prebehla po policiach.... alebo som mala niečo biele na sebe? v obuvi sa ma čosi jedna pani, tiež zákazníčka, pýtala, že aký materiál to je a ja že to naozaj neviem. tak s pohoršením, ako je to možné, taký neschopný personál... :-))) aj som ju nechala v tom :-))
odvolené, horúce voľby....
mylia:)
ojka to je v pohode mna si tiez stale myslia s predavackou:D ale ja ich a tom vzdy necham:DD
jak je to možné, že za necelých 5 min, čo som bola v obchode, si ma 2 ľudia pomýlili s predavačkou? ((((-:
odvolené (:
boli ste už?
aaaaaa som doma (:
ako ste sa mali tieto slnečné dni? (;
leila, srdečne blahoželám a teším sa s tebou :-) nech sa ti darí aj teraz na praxi, nech získaš to čo potrebuješ - praktické skúsenosti a hlavne, nech si stihneš cez tých pár nasledujúcich mesiacov dostatočne oddýchnuť :-)