Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic_

ojka sak mi chcel ten ujo sanitku volat:DD lebo som padla aj na hlavu tak vyzeralo vselijalk:P ale tej to uz neublizi:DD no vyzera teraz vselijak...ale hadam to prejde...ja este neprazdninujem len sa ulievam:P ale tie dnesne jazykove testy na novej skole...kokso...:/
lleila gratulujem

ojka

no auto umyté, ojka umytá, napapaná, zbalená, ešte urobí zo seba človeka a potom vás tu na deň opustí,..... buďte dobrí, nebite sa, poslúchajte, oddychujte,... ja sa pôjdem lúčiť so sestrinou slobodou (;

ojka

ahojte (:
zuzci, ty potvorka, ja ti vravela, nabuduce, ked sa dochrámeš už akokolvek, bud za lekárom, alebo si to treba riadne vyčistiť doma aj keby to neviem ako štípalo (; tak nuž, dúfam, že sa ti to bude aspon dobre hojiť...
lleilla, zlatko naše, najšťastnejšie stvorenie, tak gratulujem ti a vitaj medzi nami prázdninujucimi (: krásny deň ti prajem (:

lleilla

moje zlate ponocovadla,dakujem,ze ste sa tento rok (skolsky) ucili,plnili podcieliky a ponocovali,jednoducho tahali to so mnou-dnesnym dnom som do oktobra dobojovala a lleilla je dnes najstastnejsia na svete :O)

zuzic_

ojka:) ono sa to tusim fakt zapalilo:D dnes to vyzera horsie do kelu...a to som chcela ist v sobotu behat s kamosmi:DD co uz...hadam prejde...
denz aku bezpecnost som zanedbala?:) s hlavou nic nemam aj ked schytala aj ona a tam kde som sa dochramala chranice by aj tak nepomohli...takze?:)

Well

ojka:) Ved co uz:)) Moja vina,moja vina,moja prevelka vina :P
To dalsie si zapnem az rano:D No skusim po tom soku zalahnut teda:P:))

ojka

www.youtube.com
a teraz Straussa staršieho,... (:
denz, ja som aj rozmýšlala, či to dám až ako ranný budíček, ale neodpustila som si to (-:O
sa ospravedlnujem :D