Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak a čo počúvaš? inak gratulujem....
idem ja ešte het....
Ludkovia moji, pocuvam nadhernu hudbu, ake je to uzasne, ...
zuzic, tak neviem koľko tráviš voľného času na PC, ale tak je dobré sa aj prevetrať, slniečko pomaly zapadá, tak sa bež vonku prejsť, vypnúť, poprípade si dať mp3 do uší, ved už nie je také neznesiteľné horko ako cez obed (;
ja idem veru tiež zasa čosi porobiť (: tak hore hlavu, nádych, výdych, a chod na čerstvý vzduch, dávaj na seba pozor (:
potom môžeš ešte kludne napísať, že ako je ... (:
tak, ja sa nehádam (: takže v pohode....
zuzic, zlá skúsenosť veru odradí, len nenechaj sa zastrašiť... (;
s lekarmi je to vselijak, ale su potrebni velmi nemam rada debaty odlisnych nazorov na tuto temu takze ani nezacinajte s tymto...v niecom vedia pomoct v niecom zas nie zalezi aj od konkretneho...
ojka mala som zlu skusenost preto mi ostal strach...
Ojka,ja som presvedcena, ze je v jej silach vsetko zvladnut, ...
ojka nie nemam ani s otcom.
ani s bratom a v poslednom case uz ani s dalsim bratom- jedinym co ma vedel chapat a zastaval ma...ten mi vycita ze som vela na pc aj teraz mi to robi..takze idem uz prec...
asi pojdem vecer von a vypnem mobil...nech volaju a buzeruju kolko chcu ved horsie to uz nebude...
tak, prečo si myslíš, že nepotrebuje už vobec lekarov? ja netvrdím, že všetko vyriešia, ale vedia pomôcť....
zuzic, a prečo máš z nich takú fobiu? strach? ja viem, že nie všetci sú určite príjemní a milí, a už len jedna zlá skúsenosť môže človeka odradiť... ale tak ked ti to mamina nechce podpísať, tak čo ocino? ani s ním nemáš lepší vzťah?
Zuzanka, nepotrebujes lekara ani lekarov, ... preco lubezny, ... lebo je to tak, ... pokracuj, ...