Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, no mám riešenie (((-: musíš sa tu ukazovať bezpodmienečne častejšie :D
hej, tiež študuje v BA, dokonca na tej istej škole, tak cez školsky rok sme takmer stale spolu, okrem víkendov, čo sem tam pocestujem domov ja alebo on (:
no my sme to mali tiež ako pokračovanie, ale tí čo sa zmestili do určiteého prospechového priemeru to mali bez skúšok (-:O ostatní si to museli odpykať a odtrpieť....
Inko, na bližších podrobnostiach o tunelovaní banky sa dohodneme teda neskôr, tak teda dobru noc ti prajem (((-:

Well

Sakra:P
a premyslam a premyslam co sa mi tak cikuta.......a hla........dievky nezbedne ma tu spominaju:)))
Ospravedlnujem sa .........no nieco silnejsie ma zmaha:P..No dufam len,...ze ma casom dokaze opustit v dobrom:P:)

no......a este k tomu signal ako visielanie predvianocnych trhov v karpatskej kotline bez naznaku niecoho kovoveho :)
Dobru dievcence a.......nie prilis dlho tu vysedavajte:)

Denniska

Inko, nie som priamo daniarka. Robím len pod daňovým poradcom, no som na mzdovom :))) Mzdové a personálne poradenstvo, aby som to upresnila:)

Denniska

No myslím, že to na dnes vzdávam:) Idem sa pokúsiť zaspať, zajtra ma čaká náročný deň :))) Tak aspoň snaha o spánok sa mi bude rátať :) Prajem všetkým prítomným dobrú nôcku:))

[zruseny1]

:)) inak... ste neboli asi moc aktivni pocas toho uplynuleho pol roka..som cakala ze nespaci prekoname temu silikonove prsia :DD ale tie maju furt vyse 20.000 prispevkov...
ojka... polovicu z tych ludi co si tu vymenovala tiez nepoznam, sa tu tiez citim ako nova :)
ojka a frajer tiež študuje v BA? či kedy sa vidavate častejšie? aspoň cez školu dúfam :)

nerobila som prijímačky, lebo je to vlastne poračovanie odboru, či programu- predtým som mala Fin, Bank, a Investovanie

teraz čítam, že aj Deniska je daniarka :D tri ekonomky pokope, to je celkom zaujimave
možem očmajznúť nejakú banku a vy dve to pekne ututláte, to sa šikovnéému účtovníkovi, audítorovi musí podariť, že ojka?:))) tak už naozaj dobrú noc

ojka

no Well, je náš chlap, bojovník medzi nami amazonkami :D lebo chodil tu ešte Bingham medzi nás, ale akosi "poľavil", ta si tu Denza strážime a híčkame, nedáme si ho :D

ojka

Inko, tak teda dobrú noc prajem, a dúfam, že pri tom strážení si najdeš aj čas na odpísanie (:
jasné, že sa podarilo. Och, banko, moja srdcovka, máš môj obdiv, že si sa tam dostala (: brali vás aj bez prijímačok? No ja idem tiež ďalej, a jednoznačne na účto - audit (-:O
ja si tiež prázdninujem celkom fajn, priatela mám sice riadne odruky teraz ale boli sme teraz spolu niečo cez týžden a o pár dní zas (-:O ale inak si tiež riešim cez prázdniny lekara sem tam, nerada by som to cez školu, niečo treba doma porobiť, pomôcť, pocestovať, rodinné vzťahy utužovať (((-:
Denniska, no neviem či najaktívnejšia, alebo najotravnejšia, ale často sa tu aj sama so sebou porozprávam, ked tu je niekedy pár dní ticho :D ale tak asi mám "najtrenovanejšiu" vydrž (-:O

Denniska

Inkognito, ďakujem za privítanie:) Páči sa mi tu, nebudem klamať. Vyzerá to tu tak fajne, príjemní ľudia, dobré rozhovory, a najmä sranda, že Well?:))
Aj tebe dobrú noc:)

[zruseny1]

Denniska, tak teda vitaj :) zabludila si na spravne miesto
Ojka...fuha no tolko otazok :D dakujem, ano ano, podarilo sa, ved isto aj tebe, takze aj ja ti blahozelam... ale je to uz dost davno, aj som skoro zabudla
idem dalej, jasnačka- zvažovala som medzi Daňami a Bankovnícvom, vyhralo Banko :))
prazdniny zatial ujdu, pondelky az piatky vacsinou ziadna slava. vikendy som uz s drahym, takze tie su fajnove :))
a ine ani nemam nic nove, trosku si cez prazdniny riesim lekarov a taak :)
a tebe ako sa dari? na aky odbor ides?

precitam si vas zajtra, musim uz zalahnut, lebo od rana budem strazit synovcov, tak aby som za nimi stihala

dobru noc vam :)