Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Som na tom podobne:)) Tiež mám nastavené pri každom budíku 10 minútové odloženie a už koľkokrát ma to odloženie zachránilo od zaspatia :D Ráno mi to potom v izbe vyzváňa ako na námestí vianočná zvonkohra :D
Tvoja príhoda mi tiež pripomenula jednu moju podobnú a síce, keď som bola na OA, bolo už po obedovej prestávke a ja som v takom ospalom duchu pozdravila triednu, že dobré ránko :D Pozerala na mňa trošku divne, no mne to absolútne v tú chvílu nedošlo:)) Tak niekedy sa zadarí :o))
Denniska, ja som ti tiež spomenula hneď na FB (; fíha, takže budiček bez kŕču? tak to je už fajnové ráno :D ja mám pre istotu 5 budíkov na mobile a ked ich nezruším, tak ma budia po pár minútach ďalej :D Baby, no keď sme už pri tých kiksoch, ja som raz jednu profesorku nepozdravila Dobrý den, ale Ahoj! :D lebo tak okolo mna šli akurat kamaratky, tak som všetkých hlava nehlava zdravila ahoj, ahoj, ahoj :D
Ojka, dnes sa mi vstávalo vcelku fajn. Konečne bez kŕču do nohy :D Vstala som dokonca na druhý budík, nie na tretí ako obvykle:)))
Zuzic, to vie potešiť. Ale aj také dni sú. Mne sa raz stalo, že som klientku pri osobnom kontakte pozdravila nie "Dovidenia", ale "Dopočutia". To bol tiež pekný trapas:D
Well, tuším, ak sa mi dobre marí, to sú FB statusovky, nie? :) Ale vážne je v tom kus pravdy :(
well a čože taká pochmurna nálada ,... tie texty som už čítala kedysi, kus pravdy majú do seba....
4 roky:mama vie vsetko!
8 rokov: mama vie vela!
12 rokov: mama nevie vsetko!
14rokov: mama nevie nic!
16 rokov: mama je nula!
18 rokov: je z inej doby!
25 rokov: mama to mozno vie!
35 rokov: nez sa rozhodneme,opytame sa mamy!
45rokov: pytam sa sam seba,co by si o...tom...mama.........myslela!...
75rokov: ako...rad by som sa opytal mamy na to..
www.youtube.com
Taliansky hovoriaci anglicky
well:(
ojka ja vzdy zacnem trapasom strasne:) aj jedneho spoluziaka co poznam...som dobre zatrapasila:D ten na mna nezabudne urcite:) a tento riaditel..som ani nevedela ze je riaditel:D ja len ze hups prepacte ujo:DD
no ved vies...z jedneho dovodu nemozem zaspat a ked o polnoci zaspim nastupi stado komarov ktorym absolutne nevadia tri repelenty co som sa seba nahodila:D a kedze nechcem zobudit brata tak som komarov nezabijala a trpela do rana:) potom budicek...
co mas dneska na plane?:)
Na celom svete bola anketa s otázkou: Prosím, aký je váš názor na nedostatok jedla v iných častiach sveta?
Výsledky boli katastrofálne:
V Afrike nevedeli čo je to Jedlo.
V západnej Európe nevedeli čo je to Nedostatok.
Na východe nevedeli čo je to Váš názor.
V južnej amerike nevedeli čo je to Prosím
a v USA nevedei čo je to V iných častiach sveta.
Ahoj zuzic (((-: nuž super začiatok ako má byť, čo ti poviem :D a čo si zasa buntošila?