Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
(((-: to asi všetci . A aj si niekde bola? Myslím na cestách, pri mori, na horách, či len tak doma si lebedila? (:
Dovolenka už bola, ale keby sa naskytla príležitosť, neodmietla by som ešte jednu týždňovku:)
ach jaj, také poznám (: letnú dovolenku si už mala? vyčerpaná?
Tak to je úplne úžasná predstava :D Uff, o 5:30. Vtedy sa mi najlepšie spí, tiež pekný zákon schválnosti :)
no krásne :D a ešte by si mohla svoje druhé ja poslať do práce a tvoje prvé ja by ostalo lenošiť v posteli :D
o ktorej mávaš ráno budíčka? (:
ako na potvoru som zrovna zajtra ráno doma sama :D Takže ledaže by som rozkázala svojmu druhému ja, to by si odskočilo do kuchyni, spravilo raňajočky a hybaj rýchlo do postele naspäť k svojmu prvému ja :D
ja som pochopila, preto som si z toho takú srandu urobila :D
denniska, tak povedz rodičom, surodencom, či priatelovi, neviem s kým bývaš, že zajtra chceš ranajky do postele a basta :D a ešte si nadiktuj ich zloženie (-:O
ten príjemný som myslela ironicky, preto tie úvodzovky heh :DD To bola taká bolesť, že mi až dych vyrazilo:)
No také raňajočky do postele je pekná predstava:))
fíha, zaujímavá predstava o príjemnom budíčku, ja by som skôr privítala ranajky do postele :D ale čo z toho, ked ich chodím ja nakupovať :D
zuzic, bruu aj tebe:)
ojka, veru asi ponocujem i tuto noc. To je už nemysliteľné. Nie a nie spať. Ale včerajšia noc bola vcelku fajná. Zobudila som sa však o piatej na ukrutánsky kŕč do nohy, tak som mala taký "príjemný" budíček :)))