Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahoj zuzic, bru noc ti prajem (:
hm, no či sa mi podarí ist skôr do postele, to je vo hviezdách, ktoré momentálne nie je akosi vidno (; no ono na každej škole, či fakulte sa deju všeliake finty o ktorých viacmenej všetci vedia, či tušia, ale na verejnosti sa o tom nehovorí (;
ojka mam tam surodencov tak sa troska v tychto vasich "vysokoskolskych" veciach sparam:) nie je to urcoven co byvala samy podvod. neviem kde ty studujes ale jedine co tam je fajn je asi len meno skoly pri prijme do zamestania. inak nic. samy podvod dnes hovoril brat s nejakym sefkom a totalne pretacal slova svina
no..nespava:) nechcem rozoberat:) ale ked tu budes dlho buntosit...tak ver ze nie si sama:D...PS: skus dnes ist trosinku skor:)
Deniska a ty tiez:D bru noc holky:)
ach , ja som vám tu taký dlhý román napísala a potom mi stránka vyhodila errrrrror, to je snáď zákon schválnosti ....
zuzic, a čože také ťažké srdce na FEIku? sa ti tieto noci nespáva dobre? prečo?
denniska dnes sa chystáš ponocovať? :D či ako to cítiš? :D
Brýý večír:))
Ojka, veru veru, dnes som to mala živšie:))
Zuzic, to nič. Človek sa musí i odviazať ;))
sorry odviazala som sa
musim ist este raz pekny vecer
v zivote by som na FEIku nedala ani psa! najhorsia vyska nech si hovori kto chce co chce system jak u debilov samy podvod skoda slov...posledna skola kde by som dala prihlasku!
ajoj ojka:)
stasticku sa u mna nejak nepaci:) musim mu prehovorit do duse
taka sranda...toto je asi virus:) uz par noci nemozem spat...byt tak sama doma tak sa aj ozvem takto na vas myslim aspon telepaticky;)
Denniska, dnes si mala teda v práci živšie ako včera? (:
Ahoj Zuzic, pekný večer aj tebe, ako si sa dnes mala? šťastíčko si naháňala? (;
.
"Štastie k nám vždy prichádza cez dvere, o ktorých ani netušíme, že sú otvorené...no keď odíde tak dlho pozeráme na tie zatvorené dvere až si nevšimneme, že sa nám vedľa otvorilo okno..."
pekny vecer vsetkym. osobitny pozdrav pre tak ze ma konecne volno:)