Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a rozíždime tooo:) Na rozprúdenie krvi, tancujeme:))
Denniska, noooo, tak chodí tu ešte aj lleilla, tak, katalinka, zuzic,inko kedysi datelinka, darika, dobra vila, bingham.... no veľa ludí (((-: a noví sú vítaní (-:O ale tak najčastejšie tu aj tak oxidujem stále len ja, čo už so mnou :D som nezmar ((((-:
ojka, vystihla si to:)
Inak vy ste tu pekne veľká nespáčska rodinka:)) Som veru netušila, že sem chodí toľko nespáčov:)
Denniska, tak ešte zopár dovoleniek v IT, nejaký kurz a už budeš ako rybička vo vode (:
Inkognito, ahoj:) Nie, nie som datelinka. Som tu nova:)
Bc. Inko ahoooooooj (: tak najprv ti chcem pogratulovať (: teda snáď sú gratulácie na mieste (;
nooo, a aby som ťa tu tadeto previedla:
ano well = denz (:
datelinka nie je denniska (-:O
datelinka sa tu už dlho neukázala a deniska je nový člen našej nespáčskej rodiny
a ani bingy sa tu už dlho neukázal /-: smutno tu je bez neho
hííííí, zľakla? ale no, tu sú len priateľskí ludia (: ja som bola pred týždňom na týždeň mimo, som si "prazdninovala"....
a tebe ako uchodia prázdniny? čo inžinierske, ide sa dalej? a na aký odbor? (: rozpráavaj, píš, preháňaj, chváľ sa, zvedavá som (:
Aktívne sa ju neučím, ale nejaké miniatúrne základy ovládam:) Na poslednej dovolenke som spoznala jednu kočku zo SR, ktorá sa do IT odsťahovala. Žije tam už vyše 10 rokov, živí sa tlmočníctvom, popritom si privyrába tiež ako delegátka v jednej cestovke. Vravela mi, že Taliansko jej učarovalo. Nedivím sa jej:)) A áno, priateľa mám, no ten v IT ešte ani nebol:)))
ahojte deťúrence :)
už asi pred týždňom som vám chcela napísať, len som sa zľakla, asi, neviem :) bo v tejto téme sú nejakí noví ľudkovia, a nevidela som tu ani ďatelinku ani ojku, tak som v tom mala zmätok :D
ale tak ked som už tu na fóre (hľadám voľačo o zuboch) tak som odskočila aj sem, aby som vás po pol roku pozdravila :)))
dúfam, že prázdninujete, dovolenkujete, užívate si leto podľa predstáv
P.S.
Well- ty si denz? alebo bingham nebodaj?:))
Denniska ty si Datelinka?
trosku mam v tom chaos :)
noooo, tak ked si zarobíš veľa peniažkov na daňovom, tak si urobíš živnosť a pôjdeš tam, spoznáš super mladíka a už sa ti odtial nebude chcieť :D či už máš priateľa? (: a taliančinu sa nebodaj učíš?
Bola som dva týždne pri mori, južné Taliansko ... moja srdcová záležitosť:) Vážne by som si tam vedela predstaviť žiť, podnikárčiť v cestovnom ruchu, vedeť plynule taliansky...noo, snáď raz keď vyrastiem a budem veľká :D