Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

Denniska, noooo, tak chodí tu ešte aj lleilla, tak, katalinka, zuzic,inko kedysi datelinka, darika, dobra vila, bingham.... no veľa ludí (((-: a noví sú vítaní (-:O ale tak najčastejšie tu aj tak oxidujem stále len ja, čo už so mnou :D som nezmar ((((-:

Denniska

ojka, vystihla si to:)
Inak vy ste tu pekne veľká nespáčska rodinka:)) Som veru netušila, že sem chodí toľko nespáčov:)

ojka

Bc. Inko ahoooooooj (: tak najprv ti chcem pogratulovať (: teda snáď sú gratulácie na mieste (;
nooo, a aby som ťa tu tadeto previedla:
ano well = denz (:
datelinka nie je denniska (-:O
datelinka sa tu už dlho neukázala a deniska je nový člen našej nespáčskej rodiny
a ani bingy sa tu už dlho neukázal /-: smutno tu je bez neho
hííííí, zľakla? ale no, tu sú len priateľskí ludia (: ja som bola pred týždňom na týždeň mimo, som si "prazdninovala"....
a tebe ako uchodia prázdniny? čo inžinierske, ide sa dalej? a na aký odbor? (: rozpráavaj, píš, preháňaj, chváľ sa, zvedavá som (:

Denniska

Aktívne sa ju neučím, ale nejaké miniatúrne základy ovládam:) Na poslednej dovolenke som spoznala jednu kočku zo SR, ktorá sa do IT odsťahovala. Žije tam už vyše 10 rokov, živí sa tlmočníctvom, popritom si privyrába tiež ako delegátka v jednej cestovke. Vravela mi, že Taliansko jej učarovalo. Nedivím sa jej:)) A áno, priateľa mám, no ten v IT ešte ani nebol:)))

[zruseny1]

ahojte deťúrence :)
už asi pred týždňom som vám chcela napísať, len som sa zľakla, asi, neviem :) bo v tejto téme sú nejakí noví ľudkovia, a nevidela som tu ani ďatelinku ani ojku, tak som v tom mala zmätok :D
ale tak ked som už tu na fóre (hľadám voľačo o zuboch) tak som odskočila aj sem, aby som vás po pol roku pozdravila :)))
dúfam, že prázdninujete, dovolenkujete, užívate si leto podľa predstáv
P.S.
Well- ty si denz? alebo bingham nebodaj?:))
Denniska ty si Datelinka?
trosku mam v tom chaos :)

ojka

noooo, tak ked si zarobíš veľa peniažkov na daňovom, tak si urobíš živnosť a pôjdeš tam, spoznáš super mladíka a už sa ti odtial nebude chcieť :D či už máš priateľa? (: a taliančinu sa nebodaj učíš?

Denniska

Bola som dva týždne pri mori, južné Taliansko ... moja srdcová záležitosť:) Vážne by som si tam vedela predstaviť žiť, podnikárčiť v cestovnom ruchu, vedeť plynule taliansky...noo, snáď raz keď vyrastiem a budem veľká :D