Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

tak, zuzic, však preto som napísala 100 ľudí, 100 chutí, každému inak lepšie (:
zuzic, ja mám na škole kamarátky doktorandky, kedysi to boli moje spolubývajuce, takže teraz som u nich v kancliku v kabinete ako na bežiacom páse, doma (: a už sa mi veľa krát stalo, že ma študenti pozdravili dobrý deň (-:O si robia asi očko :D

zuzic_

a nie pre kazdeho je relax vonku..niekto sa dobre zrelaxuje vnutri tak netahajte sa tu pre to za usi:) kazdy nech si oddychuje ako sa mu hodi.

zuzic_

a nie pre kazdeho je relax vonku..niekto sa dobre zrelaxuje vnutri tak netahajte sa tu pre to za usi:) kazdy nech si oddychuje ako sa mu hodi.

zuzic_

ojka:) profesorky zdravim casto ahoj:) lebo na novej ksole je vela mladych a to sa neda rozoznat uz:) ked me pri tych studentskych...horsie bolo ked som napodobnovala ucitelku na chodbe presne jej vyjadrovanie a ksichty a tak...a o chvilu spoza mna len slecna ____ ver ze tvoje krasne teatralne gesta su zaznamenane v mojej pamati:D to bol trapas:D

ojka

Tak, tak teraz by som ťa vyťahala za ušká (; aspon trochu si mala íst von, prejsť sa, dať si kolečko kolo domku (-:O a nepresedieť celý den pred PC za FB (; ale tak budiš, sto ľudí, sto chutí i spôsobov oddychu (:

ojka

Ach, červená Žilina. Kto neskáče není Sparťan, hej, hej, hej,.... :D Aaaaa my nemáme rááádi borovičku, my máme rádi pivooooooooo ooooo oooo, ty vole (((((-: Niektorí ľudia sa správajú ako zvieratká, také červené české teliatka, ktoré sa dokážu spiť do nemoty, že ledva sa tackajú, udržia na nohách a vidia aspoň meter pred seba ešte na obed a zápas je večer. Tak to sú fanúšikovia jak repa. (((((((-: Žilina drž sa (;

tak

Ahoj Ojka, volno moje uzasne, ...bola som na facebooku cely celucicky den, oddychla som si uzasne, ... ani paty som nevytihla vonka, ... to je pre mna charakteristicke, ...

ojka

Denniska, presne tak, ked sa jednoducho darí, tak sa darí (((-: dnes si v práci nič nevyparátila? :D
Ahoj Tak, už po pracovnej dobe? ako si si včera užívala voľno? (: