Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bre ranko...kua trapas:D ked idete o svtrtej spat...a o osmej vyplnujete nejake sproste tlacivo kde sa podpisete uplne na opacnu stranu ako ste mali:D a potom vrazite do riaditela:D pekne vyhliadky na zaciatok skoly:D
ďakujem Denniska, však ja som ti hovorila, že je zo mňa poväčšinou nočné vtáča (-:O a vlastne i denne :D a niekedy tu oxidujem, niekedy nie (: tak ako sa vstávalo do prácičky? (:
Dobré ránko všetkým:)
Ojka, ty si tuším túto noc vážne nocovala, ako tak pozerám na čas príspevkov:)
Príjemný a ničím nerušený deň prajem:))
noooo, ehm, vstávame berušky moje, slniečko je už vysoko(alebo bude :D), krásny deň vám prajem (:
no už je asi ten správny čas (-:O ehm, možno..... do skakavenia (:
www.youtube.com
káááááávu si osladíííím ((-:
www.youtube.com
dream on (:
inko, a ešte ma napadlo (-:O silikony sice maju cez 28 tis. , lenže oni frčia už od roku 2007 a toto je ich 4 rok a my nespáči nemáme ani rok a máme už cez 16, takže ked pribudne tvoja a ostatných väčšia aktivita, tak zachvilililinku ich dobehneme ako nič :D
Denniska, máš odpustené, môžeš ísť s čistým svedomím spať (: pekné sny želám a zajtra nech si svieža v robote (:
well, no vitaj, a to sa čudujem, že si tento babinec prišiel skontrolovať až teraz ((((-:
ts a že dievky nezbedné, však my ťa nevyvolávame ako ducha :D ale prítomnosť samozrejme poteší (:
no tak si už aj teba usteliem do postele, už si si asi dal svoj cukríček na cmúľanie. Tak šup šup pod perinu a hajať, dobrú noc a pekné sny (:
noooo, a koho ešte uložím do postele, keď vás troch som tam už poslala? (-:O och.....