Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no tu sa teda riadne búva vo veľkom, človek vás nechá pár dní samých a hneď idete do postele (-:O ale tak spanok je zdravý, tak spinkajte...
tak, to vieš, ja som zvedavé stvorenie, dlho som tu nebola, tak si musím urobiť prehlad (;
Ojka
... tak si to vsetkym rozbalila, spravne, ... moje uzasne volno na tento tyzden vo stvrtok, radost velka, ...
ahojte berušky moje a chlap náš (:
Začal školský rok, nový pracovný týždeň, nahodili sa nové účesy ako čítam - úspešne,...
zuzic, ďakujem za pozdrav, a veľmi držím palce... v škole to ide?
inko, takže rande so zubárom? a ako dopadlo? .... ja som v škole bola "len" na zápise, ale aj aj to človeka stojí dosť nervičiek....
deniska a s účesom teda na plnej čiare spokojná?
Tak, ako sa darí v práci? tento týždeň máš kedy voľno?
lleilla, tebe kedy začína škola? či prax?
denzík, ja si začnem tie tvoje mená asi spisovať do kompletnej zbierky.
tak krásny začiatok do nového týždňa vám prajem všetkým ...
tularémia dakujem velmi pekne:)
vdaka vsetkym
zuzic, plášť hľadaj v obchodoch s pracovnými odevmi, alebo s osobnými ochrannými pracovnými pomôckami.
ako napr. - Odkaz odstránený -
ale v zdravotnickych mi hovorila ze maju len chirurgicke...a tie by sme zevraj nemali...skusim este do dalsich. vdaka krasny vikend. deniska a blahozelam k novym vlaskom:o)))
Ahojte:))
Inko, presne tak, mne sa táto zmena veľmi páči, beriem ju dosť pozitívne:) K tej autoškole, nie je podmienkou ten prívesný vozík. To závisí od konkrétnej autoškoly. V tejto mojej to nie je podmienkou, aspoň že tak:) Ale držím palce, aby si sa odhodlala k tomuto kroku:) Inak to je pravda, že veľa ľudí dá na rady z netu, aj keď nie sú podložené:)
Zuzi, ani mne sa veru tie prvé slová tvojho príspevku nepáčili. No no no;))
Inak prajem všetkým príjemný víkendík:)
dakujem:)