Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

jo, jo, jo, ja chápem,... ja som platila na 4 mesiace 159 a nejaké drobné, a videla som veru už aj lepšie zariadené izby, tak som len prekvapená, že ako musia vyzerať tie ostatné intráky (;
tak ešte raz ti teda prajem bru noc, inko (:

iinkognito

ja len tolko upresnim, ze tych 139 ecok je na cele styri mesiace, takze to je pohodicka v porovnani so 110 € ktore by som platila mesacne, keby som byvala na predoslom intraku...predtym som platila 67 a zvysili to na 110... mam na mysli ten intrak, ktory ma pod palcom slovnaft

tak dobru este raz

ojka

inko, no ja mám všeliaké problémy ale stavce sa zatial u mna naštastie nespomínali (: ale všetko ostatné skoro hej :D
plavanie je vraj fajn, a v mojom prípade aj bicykel a ten pilates a jednoducho nejaký pravidelný a SPRAVNY pohyb.... a tým nemyslím zumbu :D

ojka

no ja mám tiež Zdravie na fb (-:O a tiež mi už pár krát zachránil kožu, čo sa školy týka, ešteže mám aj pohotových spolužiakov....
hm, 139? no to by som sa chcela na ten dopovsky zazrak pozrieť, ked sa toľko platí (:
hm, no tak ja zasa nejak prechvalovať našu fakultu nejdem, zápis pol dna, tety zo študijného zasa protivné ale tak rozvrh dali prekvapivo skoro zasa.... len to rozdelenie mi chýba, tak neviem, či začínam až pondelok, alebo utorok.... jeeej, tak to máš dobrý rozvrh, sa teším s tebou. Ja som mala min. semester taký, že som sa učila len ut, str. a polovicu štvrtku... a zvyšok lážo plážo (:
tak teda príjemné cvičenie, nech ti príde na úžitok (:
bru noc i tebe (:

iinkognito

ojka, mas problemy so stavcami? lebo ja som si nieco podobneho vypocula davnejsie tiez... plavat plavat plavat... a cvicit na zemi mam, ale to ma strasne nebavi, len tak lezat a dvihat nohy, ruky, blee, bez nejakych nastrojov, bez hudby ( zumba :D )

iinkognito

ano ja na fb nedam dopustit, lebo tolkokrat ma zachranil ze az :D ja totiz nechodim moc casto na stranku skoly, vsetko co potrebujem hned vidim na fb.. skusky, zapisy,oznamy, zmeny, vsetko mam pekne pokope :D
a ked uz sme pri fb, tak som aj fanusickou nasho zdravia :D

rozvrh mam perfektny( stvrtky piatky volno), uz viem aj kruzok- prosim pekne iba vcera som mala zapis a tam nam povedali, ze zatriedenie do kruzkov nam oznamia v priebehu tyzdna, a hla, dnes to uz bolo na stranke :D dokonca ani ten vcerajsi zapis netrval pol dna ako zvycajne, musim pochvalit nasu fakultu, asi sa zacina uberat k lepsiemu :))
no na dope sa plati 139 € za 4 mesiace, ale vravim, nebudem tam byvat

a kedy inak zacinas? tiez teraz v pondelok?
pomaly sa rozlucim, tym pilatesom si ma navnadila, idem si trosku zacvicit :)
tak dobru noc vsetkym

ojka

inko, no aspon na čosi je ten FB dobrý (: toho osemnásteho som vedela, ale to skôr poteší externistov (:
a čo hovoríš na rozvrh? nám ho už čuduj sa svete dali, ale nevieme ešte roztriedenie do krúžkov, čiže ak sa ma hodia do takého jedného, tak sa budem učiť od pondelka do piatka v kuse, no čo už...
nooo, tak gratulujem k internátu, určite to teda potešilo i teba i kamaratku,... síce neviem ako to vyzerá na dope, ale určite ako na hope, lebo ako sa hovorí "hopa-horor"... (-:O hej, hej, ja som stále na tom mojom, už 4. rok. Už ma aj vedúca pozná po mene a ked čosi potrebuje, tak si ma zavola, že či jej nepomôžem, no zlata.... teda ked sa dobre vyspí. ale len tak zo zvedavosti, kolko tam platíte teraz za dopu? že či sa tie ceny moc líšia....
jooooj, veru vie i zumba uškodiť, ja som bola v pondelok u lekara a som si tam s ním pokecala vyže 1,5 hodiny. Ale aspon som sa zabavila. Paradox. Taku paradnu prednašku som dostala, takže žiadna zumba, žiadny aerobik, ani skackanie, ani behanie, ani futbal, ani basketbal, nuž... ked sa darí, tak sa darí ((((-: