Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahoj Inko:) Aka nahodicka, ze sme sa tu stretli obe skoro naraz:) Nevidela som spravy, skutocne tam spominali toto forum?:)
Inkognito, jednoznacne som tou zmenou spravila vo svojom okoli rozruch:) Niektori ludia to chvalia, ini hania a vravia, ze mi viac pasovala blond. Ale je to len o zvyku, ked niekto pozera 5 rokov na blondinu a zrazu je z nej brunetka, tak to je sok:) Ale ja som spokojna so svojim novym imidzom:))
To mas pravdu, vodicak je uz v dnesnej dobe dost podstatny i pri vybere zamestnania. Tiez budem mat nervy, ak si budem mat sadnut za volant, ale ak to zvladli ostatni, zvladnem to i ja:) Treba mysliet pozitivne. Ja sa tesim, lebo milujem auta a nechcem sa len prizerat ako prisediaca:)
inak, to ste si vsimli ze nase zdravickove forum bolo v televiznych novinach?:DD aka som len hrda, az na tie niektore nezmyselne rady co tam ukazovali
aj v septembrovej EVE sme :D celebrity
no totoo???
vsetci spia...hmmmm... vsakze ste vy vcera spolu zurovali:))
Deni- no paradicka, okolie co na tu hnedu vravi?
a aj ja som mavala panicky strach zo zubarov, a tak som aj dopadla, vsetko odkladala a sla len v najnutnejsom pripade, ale poucila som sa, teraz si vypytam injekciu, a presedkam si tam pol hodinku :)
a vidis to, ja ti zavidim tu autoskolu- neviem sa k nej donutit, strasne sa bojim soferovania, ale strasne... ale viem ze bez vodicaka ma ani nikto pomaly nezamestna :((
Tak...co je zaujimave, prezrad :)
uzi si dnesny volny dnik :) a co porabas ak nemas volno? teda ak nie je tajne
tak tu som, ... moje uzasne volno a ja, ... a este radost k tomu, ...a aj Vy
... co zajtra, ... moje uzasne volno
toto je celkom zaujimave, ...velmi zaujimave, ....
Veru, už mám "nové vlasy". Strih sa v podstate zachoval, len upravil, ale prešla som radikálnou zmenou z blond na tmavú hnedú:)
To ti teda nezávidím. Ja mám zo zubárky panický strach a preto, ak mám pravdu povedať, som ani minulý rok nebola na preventivke:-/ Hovorím si, že pôjdem, až keď bude neskoro:-/
No a ja mám zajtra svoju prvú hodinu autoškoly:))
Deni- uz mas ten novy uces?
jaaaaj dokelu, ja sa budem musiet dat asi podstrihnut
co planujete na zajtra? ja rande so zubarom :/