Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Denniska
dakujem, moje uzasne volno, ... bude uzasne, radost velka, ...
Denniska
dakujem, moje uzasne volno, ... bude uzasne, radost velka, ...
ojka, iba na facebooku som si to precitala, jedna z dektorandiek nam to oznamila: Dňa 18. 9. 2010 udeľuje rektor z dôvodu konania referenda REKTORSKÉ VOĽNO. Dňa 20. 9. 2010 udeľuje rektor EU v Bratislave od 13.30h REKTORSKÉ VOĽNO. Dňa 21. 9. 2010 udeľuje rektor EU v Bratislave od 7.30h do 10.45h REKTORSKÉ VOĽNO.
intrak som dostala, necakala som to, pretoze byvam iba 120 km od BA- ale mala som acka zo statnic tak asi to zavazilo. dostala som dopu, ale budem byvat u priatela a toto miesto som prenechala spoluziacke, ktora ma on prosila :)
ty budes zase na starohajskej?
no s tym cvicenim maju pravdu, ale mna skor bavi to co mi zakazuju- skakanie, aerobic, zumba, vraj aby sa mi stavce nepoposuvali, eh..pritom nemam ziadne problemy, iba mi ich predpovedali :D
aale podla mna zumba raz za tyden neuskodi
ahoj inko, veru ani neviem, že pán rektor mal dobru naladičku a voľno udeľoval.... kde si to vyčítala? to je dobrá správička... (:
noooo, tak nakoniec možno nebudeme len eubačky, ale aj pilatesačky....možno by trebalo sestričku posluchnuť. ozaj, dostala si toho roku internát? na ktorom si zakotvila?
ejha, takže ani ty moc nič nalada? hmmm, mali by sme začať čosi so sebou všetky "robiť",...
ahojte dievcence, ako tak citam, zistujem ze vacsina z nas je akasi nesvoja.. u mna tiez nic moc nalada :/ ale prave ma potesila jedna spravicka, a isto aj ojku potesi, ak o nej uz nevies :) skolu sme este ani poriadne nezacali a rektor nam uz udeluje doooost volna :)hehe- ako by Tak povedala- nase uzasne volno :)))
ojka, pilates, necvicila som ho nikdy zatial, ale mne by sa tiez zislo ponatahovat, hlavne sestricka z rehabilitacie ma na kolenach prosi nech aspon trochu cvicim
no odporučil mi ho lekár, teda okrem iných pohybových aktivit, ale ten pilates vyzdvihoval... tak no neviem,...uvidím, ako sa bude situacia vyvýjať...
to mi je ľuto, často je cesta k hladaniu spravneho riešenia veľmi smutná, ťažká a komplikovaná.... a niekedy sa ani slzám nevyhne,...
nooo, však zajtra v BA hlásia celkom obstojné počasie, tak uvidíš, čo bude, ked bude (:
Ja som nechodila, nechodím a zatiaľ ani neplánujem chodiť na pilates:o)) Uvažuješ nad týmto cvičením?:))
Je to dlhá doba:( Prajem si, aby sa to už konečne poriešilo, len ťažko hľadať to správne riešenie, keď človek nevie, ktoré je resp. bolo by to správne. Nuž, treba len dúfať, že to nakoniec bude fajn:)
Ach, zajtra voľno:) Teším sa. Plány ešte nemám, ale dúfam, že ho strávim zmysluplne:)
berušky moje, nechodi/la (nebude chodiť) niektorá z vás na pilates?