Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
cakam niekoho, kto aj tak nepride :)
ale asi kaslem na to, cize dobru noc :)
niekedy som len unavena
zuzic... to druhe, tretie a stvrte slovko sa mi vobec nelubi, ved ty si nasa :)
ano, mala by si to tam zohnat
Tak... no tak to je paradicka, ze ta praca naplna, paradoxne ja som mala ten pocit, ze si nejaka smutna a ze ta ubija
... november, ... coby pozajtra, nie som sama, ... moja praca je pre mna fascinujuca, ...
ahojte sorry ze rusim potrebujem len vediet taku vecicku, potrebujem si kupit biely plast na labaky...bude podla vas v zdravotnickych potrebach?
krasny vecer prajem
ale november mas este dost daleko
si teda riadne vytazena. striedate sa viacere, alebo si na to vsetko sama?
Inkognito
ale ale, ... ja budem mat tiez dovolenku, ... to je co, ... za chvilocku, v novembri, vypnut, ... od vsetkeho a oddych, ...
Tak
tak uz je mi jasne preco sa tak tesis na svoje oddychove dni :))) vidis, keby som mohla, tak ti kludne tristvrtinu z mojich trojmesacnych prazdnin prenecham- aj tak som ich nijak zmysluplne nevyuzila, tak naco mi su..normalne by som teraz s tebou menila
Imkognito
no len teraz som citala slova mne adresovane, ... ja pracujem ako chyzna, ... moje uzasne volno, vcera bolo, a zasa buduci tyzden bude, ... tesim sa uz teraz, ...
ahoj. hlavne ze tebe sa to paci. urcite by si bola zlata i plesata :)
ano bolo to v spravach :D nieco v tom zmysle, ze netreba verit vsetkemu, co niekto zavesi na internet, co je aj trochu pravda ( natierat si bolave kolena chrenom, alebo pri bolesti zubu strkat cesnak do ucha :D )
a v tej Eve su niektore komentare, vacsinou take vtipne, ktore mi boli hned povedome
a s tou autoskolou- uz som bola odhodlana toto leto, ale slecna mi telefonom oznamila, aby som ratala s tym, ze vacsinu jazd budem musiet mat s tym privesnym vozikom :D taaak som som si nasla novu vyhovorku aby som to oddialila o rok, hlupa som, snad o ten rok uz budem mudrejsia
pre dnesok sa tu asi lucim, idem si zacvicit, dobru noc, papa