Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

inkognito.

zuzic... to druhe, tretie a stvrte slovko sa mi vobec nelubi, ved ty si nasa :)
ano, mala by si to tam zohnat

Tak... no tak to je paradicka, ze ta praca naplna, paradoxne ja som mala ten pocit, ze si nejaka smutna a ze ta ubija

zuzic

ahojte sorry ze rusim potrebujem len vediet taku vecicku, potrebujem si kupit biely plast na labaky...bude podla vas v zdravotnickych potrebach?
krasny vecer prajem

tak

Inkognito

ale ale, ... ja budem mat tiez dovolenku, ... to je co, ... za chvilocku, v novembri, vypnut, ... od vsetkeho a oddych, ...

[zruseny1]

Tak
tak uz je mi jasne preco sa tak tesis na svoje oddychove dni :))) vidis, keby som mohla, tak ti kludne tristvrtinu z mojich trojmesacnych prazdnin prenecham- aj tak som ich nijak zmysluplne nevyuzila, tak naco mi su..normalne by som teraz s tebou menila

tak

Imkognito

no len teraz som citala slova mne adresovane, ... ja pracujem ako chyzna, ... moje uzasne volno, vcera bolo, a zasa buduci tyzden bude, ... tesim sa uz teraz, ...

[zruseny1]

ahoj. hlavne ze tebe sa to paci. urcite by si bola zlata i plesata :)
ano bolo to v spravach :D nieco v tom zmysle, ze netreba verit vsetkemu, co niekto zavesi na internet, co je aj trochu pravda ( natierat si bolave kolena chrenom, alebo pri bolesti zubu strkat cesnak do ucha :D )
a v tej Eve su niektore komentare, vacsinou take vtipne, ktore mi boli hned povedome

a s tou autoskolou- uz som bola odhodlana toto leto, ale slecna mi telefonom oznamila, aby som ratala s tym, ze vacsinu jazd budem musiet mat s tym privesnym vozikom :D taaak som som si nasla novu vyhovorku aby som to oddialila o rok, hlupa som, snad o ten rok uz budem mudrejsia
pre dnesok sa tu asi lucim, idem si zacvicit, dobru noc, papa