Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

Tak... som rada ze ta "spoznavam" :)) az na tu princeznicku je skoro vsetko co zuzic povedala- pravda :D som tu taka staronova... chodim na toto forum asi rok, s obcasnymi pauzami a odmlkami :)

zuzi- uz mate vela ucenia? :) ja si pamatam na moju prvu znamku na gympli...to bola hanba a sok, trojka jak vysita, lebo na treti den nam chemikarka dala pisomecku z obrazkov chemickych pomocok:D a poznala som iba kadicku, kahan a pipetu, no kto by s tym bol ratal :))) potom sme si to vsetci museli opravovat
tak pekny vecer vsetkym

Denniska

Pekný večer všetkým.

Vždy sem jedným očkom nakuknem, no poslednú dobu tu bolo nejako tichúčko, tak som rada, že sem zopár ľudí zavítalo:)

Ak napriek tomu, že nepoznám spomínaného kariola, aj ja mu držím palce, nech je všetko OK.

Zuzic, a čože prechladnutie? Tento čas nejak "kosí" ľudí, aj mňa už stihol, ale už je to v poriadku. Tak sa pekne vylieč.

Ach, u mňa to zase vyzerá na ďalšie nocovanie a to mám na zajtra ráno skorší budíček..no jo:)

zuzic

tak aj ty sa maj pekne a krasny vecer
inkognito je nasa princeznicka bola tu este predtym ako si prisla je to nasa dobra dusicka

zuzic

inkognito v skole je super:) budeme fajn kolektiv, nasla som kamosky, aj kamosov, citim sa ovela lepsie ako predtym...profaci ako ktori..ucenia vela...len momentalne mam zdrav. problemy tak mylsienky mam trochu mimo zabavy a taktiez starosti o kariola...no vsetko bude fajn. maj sa pekne nech sa ti dari:)