Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
denniska, to ma veľmi mrzí, že je niečo tak zle... 5 mesiacov? to je dlhá doba.... problémy s priatelom? rodina? prajem ti, aby šli tie problémy rychlo vyriešiť a bokom, veľmi v to dúfam.
ja tiež ešte nemôžem povedať, že všetko je v poriadku, ale čo už....
zajtra pracovné voľno? (: nejaké plány?
Ahoj Ojka, dúfam, že je všetko už OK. Teda prajem si to, aby bolo všetko vyriešené k dobru.
Veru tak, rýchlo som si zvykla:) Spočiatku som potrebovala nejaký ten čas na privyknutie si na novú tvár v zrkadle, ale už som si zvykla;o))
Ale tak, dá sa no. Neprežívam moc najlepšie obdobie, mám určité osobné problémy, ktoré pretrvávajú už vyše 5 mesiacov. Bohužiaľ:( Niekedy je fajn, inokedy horšie. Teraz je zrovna ten druhý prípad. Inak v práci je všetko v poriadku, klop klop:))
ahoj denniska, veru ste mi všetci chýbali, riešila som si nejaké zdravotné a osobné problémy bohužial,....
noooo, tak to si sa rýchlo stotožnila s učesikom, to ma veľmi teší, a ako sa ti inak vodí? v práci všetci posluchaju? (:
Ahojte priatelia:) Ako sa máme?
Ojka, vitaj. Dlho si tu nebola. Veru, s účesom maximálne spokojná:)) Páči sa mi tá zmena a už ťažko by som si zvykala na opak;)
Tak, pekné voľno prajem;)
nie, nie, myslela som že ja pôjdem von o chvíľku, asi sa pôjdem prejsť do lesa (: tam je Božské ticho...
... Ojka, to ako ze ja mam ist von, ... ale mne sa nechce, ja som tu v teplucku, a je mi uzasne, ..., a este zajtra a poteom mame na programe moje uzasne volno, a to budem tiez tu, ... nuz
ahoj Tak, vonku je krásne slnečne, chcelo by to isť niekde von sa rozhýbať (:
Ojka
ahoj, ako sa mas, ...
zdravíčko a krásne slnečné popoludne všetkým prajem (:
všetkým a samej sebe želám bru noc (: spachtoši