Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bré ránko všetkým (:
nákup obstaraný, raňajky pripravené, desiata prichystané..... vstávame, vstávame, ide sa do školičky, do práce... (;
ach, na ten futbal sa "prekvapivo" nedá pozerať (-:O
Tak, ako beží môj svet? (: dnes bol fajn deň, na čerstvom vzduchu, pri práci (:
Ahoj Ojka
... no predsa vyborne, ... a Ty, ako bezi svet, tiez vyborne, ...
www.youtube.com
príjemné popoludnie všetkým prajem, ako voľnujete? (:
no, to nebude v tom, že by sme si chýbali, akože aj to, ale to nehrá v tom žiadnu rolu teraz. Sme boli teraz aj 2 tyždne spolu,... on len niektoré veci nevidí tak ja a chce ma silou mocou presvedčiť, že len on ma pravdu a ja som za tu hlupučku...a kvoli somarinám(pre mna doležitým veciam) má niekedy chuť sa hádať aj celý večer, no nechápem,... čo už. Aj chlapi mavaju asi svoje dni (:
vedela som :) ja som sa uz nie raz pokusala rozmyslat v podobnom style, ako niekedy uvazuje moj drahy, ale neslo mi to :D tak vzdy ked sa zda, ze sa nieco pokafre, alebo ze je na blizku vymna nazorov, tak si naratame do desat :D obaja, zahryzneme do jazyka...a ja si este v duchu poviem "neblazni, ved je to predsa chlap" a potom to hodim za hlavu:)
asi si chybate, nie? ved uz coskoro budete pravidelne spolu
brý a voľný deň všetkým prajem
ahoj inko (:
no teraz si trafila do čierneho....niekedy ma niektoré myšlienkové pochody doslova fascinujú....
dobre ranko
no ojka, to veru neviem, preco je to tak... ale poznam to tiez dost dobre
je v tom chlap, vsak? :)
.