Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, beriem ťa za slovo :D akože nechcem podcenovať moje spolužiačky a spolubyvajuce, ale oni su na niečo takéto asi kapanek lenivé, oni si radšej nejaký hopšup prášok do mlieka kupia, a maju zacvičené aj "schudnuté".... také čosi nechapem, čo už....
hm, ja viem, su aj dvdčka aj netové stránky, ale naučiť sa z toho ževraj nie je lahké a také učinné (to vieš, teraz machrujem, po prednáške s doktorkom (((((-: ), tie začiatky su potrebne na nejakých tých hodinách a ked sa tomu človek priučí, tak si môže machrovať aj doma či intraku (:

inkognito.

no veru, peniazky k tomu treba :/ tak skus nejake dvd, viem, ze moja sestra ma, ale pri tom si nikdy tak nezacvicis..ja som si zumbovala doma, pri youtube, no ale nebolo to ono :)
sak ked nikoho nenajdes, ziadnu spolubyvajucu, spoluziacku, tak pojdem s tebou :D

ojka

presne, presne.... mne síce nevyčíta, že býva sám, ked sme každý kdesi inde, ale on si sem tam aj tak niečo iné nájde.... a najradšej len cez ten net...
nooo, rada by som ho.... aj doktorko mi narovinu do karty napísal, pohybová liečba... chcela som isť aj kdesi na plavanie, ale to v BA býva buď všetko preplnené, alebo nekresťanské peniaze väčšinou pýtaju... tak by som hádam aj ten pilates šla, ale neviem ani kde, ani kedy, ani s kým, najlepšie by bolo asi kdesi v Petržalke, ale tak no uvidím... ja som to tiež nikdy neskúšala, ale čítala som, aj doktor hovoril, že len začiatky su možno chvilami ťažšie, že kým si človek na všetky tie správne navyky cvičenia zvykne, ale inak je to v pohode...

inkognito.

my dvaja sa "hadame" len cez internet... lebo ked sme dlho odluceni, mame mensie nervicky z toho, takze jediny sposob ako byz spolu, je internet a potom sa vacsinou spusti lavina toho, preco to, hento, tamto, preco neprides, preco som tu sam a dokola

takze ten pilates budes cvicit? a uz aj vies kde? nie je to narocne? nikdy som neskusala totizto, preto sa pytam

ojka

minulý semester som sa neučievala ani pondelky, ani piatky a štvrtky len doobeda, tak to som niekedy musela chodiť dosť často domov, kvoli lekárom, niekedy aj každý týžden.... potom som chodila už len tak raz za dva, tri tyždne (: ty chodíš každý týždeň?
joooj, piškvorky, na tom sme frčievali na zakladke zasa.... minuly semester na malovaných a teraz ma veľmi chytili klasické (-:O
tie medové sms su asi nejak v oblube, mne prišla tiež včera jedna.... tiež ma taká sms poteší, ale lepšie by to bolo bez ten neviem kolko hodinovej výmeny nazorov veru, hm
ale aj tak ma hneva ten rozvrh trošku, som normálne začala premýšlať nad tým pilatesom, že kde bych ho zmestila....ts, ts, ts
www.youtube.com

inkognito.

chlapi veru chlapi..ach... no ja som dostala "medovu" smsku podivne skoro po "incidente":D ale radsej by som bola, keby nabuduce trosku rozmyslal a nenechal to zajst do takych krajnosti, potom by to udobrovanie ani nebolo potrebne

ja som davno nic nevylustila, na strednej pod lavicou malovane krizovky, to bolo moje :) a so spoluziackami sme cele prestavky dokazali zabit piskorkami :) chybaju mi tie casy

asponze ten jeden den budes mat volno, pondelky, no co uz, to sa este da, budes plna sil po vikende,hihiih...
chodievas kazdy vikend domov?

ojka

ahoj inko (: ja sa už tiež veľmi teším do školy, už mám aj to rozdelenie do krúžkov... piatky budem mávať voľné a pondelky stvrdnem v škole až do záverečnej do osmej. No však nevadí, čo už...
joj, tí naši chlapi... dúfam, že dnes bude už všetko lepšie, bez slzičiek, lebo budeme čoskoro "dehydratované".... ťa musel niečim asi dosť nahnevať....Ten môj bol po dvoch prehádaných večeroch za sebou ako med.....
inkooo, to nemyslíš vážne, škaredé počasie? u nás svieti slniečko, sem tam za oblačik zajde. (: a ja to vidím tak, že kým som doma, tak rodičia využiju lacnú pracovnú silu (čiže mňa) a pôjdeme sa pozrieť na pole na zemiaky....
ale inak, keď je škaredo, tak sem tam čosi upečiem, poupratujem, ale ked už fakt čo robiť, tak to zachraňujú tie križovky.... (-:O ty mám aké krížovky najradšej? klasicke, sudoku, malované, osemsmerovky....?

inkognito.

bodaj by, ojka :) ja uz chcem do skolyy
ach moja, asi bolo vcera nieco vo vzduchu, ako si spominala toho tvojho chlapa, tak som este ani netusila, ze ja sama budem o par hodin kvoli tomu mojmu rumazgat... to fakt su vsetci zmyslanim taki jednoduchi?:( boze moj, ved kde je rozum, kde?! ja sa tak snazim mu ho naliat, a ono to musi odniekade vytekat! strasne, uz ani ratanie do desat nepomaha

poradte, co dobreho sa da robit v takomto skaredom pocasi? ojka, lustis?:)