Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
pekný večer vám (:
uaaaaaaaaa, a je to tu zas, zlaté časy intrakovské sa vratili, zas nam v sprche netečie nič iného len čerstvá ľadová vodička ..... (-:O
dobra vila, my sme chceli tiež s priatelom niekedy kuknut do Viedne, predsa to je len odtialto na skok.... ale vážne sa mi zda, že to je bez tej zlavy...
ojka, to iba zo zaujmu sa pytam... ale mala som obavy, ze isic v susednych krajinach platit nebude, skoda, lebo prave to cestovne je priserne drahe :(. Myslela som, ze by som si s priatelom odskocila mozno do rakuska do viedne, ci do prahy a tak...dalej si ani nemozeme dovolit, no ked to tam ani neplati, tak pffff...neviem...
Datelinka, ahaaa, lebo si zmizla zo dna na den (teda ja pre mna, ale ja sem nechodim kazdy den, iba som si vsimla, ze zrazu si fuč a naposledy, ked sme sa zhovarali, tak ta trapila hlava a zdravie, tak ma normalne zrazilo a zamrazilo zaroven, kam si sa podelila :-/ ). ale tak super, ze ste uzivali leta, dufam, ze si ziskala vela novej pozitivnej energie a este celu zimu na nej pofrcis, hehe :)
((-: snad ano, tak aj tebe prajem krásne sny a pekný začiatok nového tyždňa (:
ach táááák, no hned som mudrejšia, dakujem (:
noo, tak teším, nové predmety, vyučujuci, ludia, zvyky.... treba si zvyknuť (:
lleilla, takže začínate praxou? (: som si nemyslela, že to hned tak zhurta.... aj moja sesternica to má tak podobne samizda....
datelinka, tak teda bru noc a pekné vaľanie v posteli ((((-: do ružova sa vyspi a začni nový týždeň, tak ako treba ....