Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hip hip hurá, je dokonané (((-: konečne sme povyberali už všetky zemiaky, bandurky, zemáky, krumple, erteple, grule, švápky, švábky, grumbír, repu, kompere a ostatnú zemiakovinu,.... ODDYCH (:
dobrá víla, ty sa pochváľ, ako ti to ide (: u nás v škole, ešte sme len začali, a už riadne zarezávame, fofry, účtujeme, a také somarinky.... všetko v plnom prúde (:
Datelinka, zijes?? Kam si sa podelila za uplynulu dlhu dobu? Neraz mi vrtalo v hlave, co sa s tebou stalo, ked si sa zo dna na den vyparila :-/.
A co ostatne kocenky? Ojka, leilla? Ako skola? Uz zarezavate?:)
bru (:
.
ou, ale joooj, a čože malého aké choroba zasa stretla? tak mu prajem skoré uzdravenie.... čo najrýchlejšie (:
a nejaké špeci oddychové plány na víkend? (:
aj práca, aj choroba (malého, samozrejme :-((), aj vybavovačky. no, bolo toho dosť.
jasné, ide sa oddychovať :-)
ahoj datelinka (: šialene rýchly? to znamená, že si mala toľko práce, že nevieš, kde ti hlava stála? nooo, tak teraz ide víkend, tak si aspon trošku odpočiň (:
výborne sme ho zakončili, ojka. teda, hlavne že sme ho už zakončili :-)) ale koniec optimizmu, príde ďalší šialene rýchly pracovný týždeň :-))
ahojte berušky moje, ako ste zakončili tento pracovný a školsky tyžden? (:
.