Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ozaj, ak by sa tu mihla leila, srdečne ju pozdravujem. v prahe bolo, no ako inak, ÚŽASNE!! :-)
čafte banda. tááák a začala nám jeseň, krutá jeseň. len dúfam, že ešte v októbri nastúpi babie leto.
nič nám však nebráni mať dobrú náladu a spievať si - hoci aj s matuškom, však ojka? :-)
dobrá víla, ty si sa pýtala, kam som zmizla? bolo predsa leto, trávili sme čas pekne pokope, užívali si leto, slnko, more, prírodu, cesty aj necesty :-) a hlavne jeden druhého (a druhý tretieho :-))
www.youtube.com
jeeeej, toto sme sa ešte na ZŠ učili na hudobnej výchove,... len to bolo asi v slovenčine, ale to si už nepamatam ((-:
dobrá víla, to bolo aj u nás tak, cvičenia rychlo skončili a prednášky sa mali full.... a tento tyžden to bude už všetko jak má byť....
hm, ale čo sa týka toho isicu, nie som si ista, ale samizda že nie... lebo raz môj kamarat cestoval vlakom do Prahy a po slovenske hranice dostal zlavnený listok na slovensky isic a dalej si musel samizda doplatit normalny... ale ako vravím, to už bolo nejaký rok do zadu, mohlo sa pomeniť... ale tipovala by som skôr, že nie... sa chystáš do zahraničia? (: na výletik? či?
ojka, kopec uloh mame podelenych aj my :-/, ale v skole bolo este take lazo-plazo, akurat iba oboznamili s ucebnou latkou, poziadavky, seminarne prace atd atd...ale po polhodke sme boli free (co mna osobne netesi, kedze nebyvam na intraku a ked je volno, tak sa nudim(e) :P ). Spoje zabijaju :-/, hlavne aby som sa domov dostala :).
Ojka, nevies nahodou, ci isic karta na zlavnene cestovne (MHD, ZSSR) plati aj mimo SR hranic? Trebars do ceska, rakuska, polska ci madarska (?)
ahoj denniska, krásnu upršanú nedeľu i tebe (((((-: ako si víkendovala?
a bru chuť k obedu prajem (:
Príjemné nedeľné predpoludnie prajem:))
tichučká sobota veru, ....
bru noc, berušky moje (:
.