Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
poriadne sa vyspať (((((-: také čosi už dlho nebolo.... musím sa zasa nejak do toho kolobehu nejak dostať... a zasa budem fit... ešte neviem jak, ale budem :D
a to stále ste na tom istom oddelení? ja viem, moc vyzvedám, ale zvedavá som (-:O
do školy treba dosť vecí preštudovať, prezentácie na hodiny urobiť, učtovať, doma zadania vypracovavať a od buduceho tyždna su už aj nejaké testy.... no, toho roku sa to nejak rychlo v škole rozbehlo (:
tak dúfam, že to nadšenie bude pretrvavať aj nadalej (: vy mávate prax na oddeleniach každý deň?
môj den je taký uponáhlaný, plný stresu, nechapem ako ma mohli posledné dni tak vyčerpať, asi som vyšla už z "praxe" a jedno s druhym....
ahojte kočky.... ja som zasa v tom kolobehu, že buntošievam jedna radosť, ale často neviem, kde mi hlava stojí... tohto roku sme sa nejak rýchlo rozbehli.... (:
ako sa mi dnes mate?
lleilla, ako bolo prvý den v škole? (:
:( Ano, lleilla, mas pravdu, tak dufam, ze sa vam to fakt vyriesi co najlepsie... velmi ti /vam/ to prajem, najma po tych 3 rokoch, to uz spravi svoje. Taktiez ti prajem dobru noc a hlavu hore, pa nabuduce.
lleilla, to znie na vycitky svedomia... tazko sa k tomu clovek vyjadri, ked nepozna situaciu, ale prajem vam obom, nech sa to vyriesi najlepsie ako sa da, bez ujmy na zdravi, ci dusevnom, fyzickom (to snad nie), psychickom...ale citim, ze si z toho mierne deprimovana, verim, ze lahostajne ti to nie je, ale naozaj ti neviem poradit ani nic, len ti zelam vela sil a zdraveho usudku.
Vies, ze ani nie? Ale budem musiet pomaly ist...lebo vo stvrtok vstavam o 4 rano na vlak..ani nezaspim...ja proste neviem zaspat uz od tej nervozity, ze mam skoro vstavat, fakticky!!