Prečo ešte nespíte?

datelinka

tak veľa šťastia a úspechov v ďalšom semestri. ja už bežím do postele, zvykám si totiž na nový režim. aspoň sa snažím :-)) keď sa budem na tretí bok prevracať (ja mám aj dvadsať bokov, viete?), spomeniem si na tých, čo buntošia pri pc alebo maľovaných krížovkách :-))

ojka

kiežby si mala pravdu, to vieš, treba sa zasa dostať do toho školského kruhu, aby som z neho nevypadla (:
a ty prečo začínaš až v stredu? tak ti vyšiel rozvrh?

ojka

noo, po osobnej stránke to je už lepšie, ale tak vieš, raz je človek hore, raz dole.... a čo sa týka tej zdravotnej, tak na tom sa pracuje (:
joj, sa teda tešíš do školy, že? (: ja som sa tiež nevedela dočkať, ale už teraz mam tolko povinnosti vyše hlavy, že dufam, že som na niečo nepozabudala... (-:O dúfam, že si teda ten život odkomplikuješ, prídeš na iné myšlienky a veci budu lepšie (:

lleilla

nie ojka,pre zmenu dumam,ako si clovek dokaze za 3 mesiace uplne skomlikovat zivot a prevratit si ho na ruby vlastnym konanim-skola o 3 dni,ale uz sa tesim,pridu ine problemy,skolske :O) a to teraz potrebujem,aby som si hlavu zamestnala ucivom :D

a ty? uz ti je lepsie?

ojka

ahojte kočky, pekný večer vám prajem (:
datelinka, jo jo, dnes frčím na takých starších pesničkách (: www.youtube.com
lleilla a čože ešte buntošíme? chystáš knihy do školy? (-:O