Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Uff, prepac, nemala som tušaka, ze som brdla rovno do otvorenej rany.
Ale, sice neviem preco a ako, podrobnosti nepoznam, ani ich nepis /sice viem, ze by si ani nepisala, hlavne takto verejne/, ale myslim, ze bezdovodne si to nespravila, takze svina urcite nie si (aj ked mozno on ti to vravi, alebo si to mysli). Mozno vam to spolu neklapalo a citila si to, alebo mozno ho uz nelubis a z tohto hladiska je to fer, ale zas mozno do buducna...ved uvidis. Ono je to o to viac smutne, ked jednemu este na tom druhom velmi velmi zalezi.
Hlavne vam prajem, aby ste zostali v ako takom dobrom vztahu, pokial sa da.Mimo toho som uz poznala pary, ktore sa rozisli a dali znova dokopy tak ako za starych cias...to ako slaba utecha :(

lleilla

no,ani nie,po 3 rokoch chcem byt sama-z mojej strany...asi tak,takze som ta svina,ktora ublizuje a opusta chlapa,ktory ju fakt lubi,ale leilla si nevie pomoct...tak v skratke

to je dobre,ze co na srdci,to na jazyku

dobra vila

No, hej, ale ked sa niekto hada kvoli nejakym hlupostiam, my sa tiez vieme tak pochytit, a kvoli uplnym zbytocnostiam...my si vsetko zvacsa hned vyjasnime, najma so svojom naturou, co na srdci, to na jazyku, len pekne v klude, ale som aj trosku impulzivna, snazim sa to korigovat :D.
A ako sa mate vy s priatelom? Ty tusim tiez mas, dufam, ze dobre.

lleilla

prajem vam to...a mozno len z vlastnej skusenosti-obcas mala hadka pomoze,radsej ako dusit v sebe,lebo ono sa to kopi a potom pride "vybuch"

dobra vila

:) To je pravda, lleilla. Aspon sa nebudeme hasterit /nieze by sme sa, vlastne sa ani nezvykneme, mozno tie "detske" skriepky raz za cas, ale ako sa hovori presne o tej vzacnosti/ a budeme si chvilky naozaj viac a radostnejsie vazit.

lleilla

moja zlata,vidis,ze to dobre dopadlo a mas dobry pocit zo svojho rozhodnutia,a s priatelom si budete aspon vzacnejsi

dobra vila

Veru, veru...obcas mi je aj luto, ze si maily tuna nevieme prehodit... ja osobne by som tu obcas najradsej zamkla klucikom, hh :D.
Ja sa mam celkom dobre :), zrovna music stanice pocuvam, youtube a tak :P. Skola zatial v pohode, ale to stale takto zacina a potom neviem co skor a kedy :D, ale som rada, ze nakoniec som sa pre tu skolu rozhodla a nie pre zahranicie... to pocka.
Akurat iba jedna vec ma stve, ze mame uplne inac rozvrhy s priatelom. Ked mam ja volno, on je v skole, a ked je on doma, tak ja mam skolu az do vecera...takze sme cely tyzden od seba odluceni, ale tak co narobis.
A zrovna filozofujem, preco je to tak, ze s pravou rukou, ktorou klikam mysku a pod.mam stale ako kocku ladu, kym v druhej mi aspon prudi krv...ako ziva a mrtva ruka :P.

dobra vila

ojka, ked mate vlastne bunky, to je fajn a snad mas aj spolubydlosky normalne, ale presne ako hovori datelinka...

Lleilla, jasne, ahoooj :)). Sme sa tu dlho nestretli, ako sa mas?