Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
haha, ojka, že kto tam dbá o čistotu, keď máš nečistotné spolubývajúce, ktoré nevedia spláchnuť vaňu?? :-)) ja zas poznám dospelé ženy, ktoré netušia načo je wc kefa vedľa misy :-((
dobra víla, mne chlane a vlhké jesennné počasie tiež nerobí dobre //-: čo už s nami, fajnovky sme :D
čo sa týka toho zvykania na internátoch, dievčence su na takéto podmienky citlivejšie .... a väčšinou ked sa dá, tak si to tam skultúrnia.... ešteže bývame na vlastnej bunke s vlastnou kupelnou.... tam si to vie človek obriadiť, očistiť, dbá si tam o to....
a tie žúúúúrky, noooo, ja ich viem statočne odignorovať.... (-:O jednoducho ked nechcem, nejdem, nezapájam sa..... ja osm si to tu už zvykla tak po svojom riešiť ((-:
Datelinka, dobru noc aj tebe, dobre robis, ze ides spat, ked rano vstavas, aj ked nezaspis, hovori sa, ze aspon oddychujes, regerenujes telo a mysel /aj ked na mna to akosi neplati, ak nespim dobre, iba lezim prevaznu vacsinu noci, rano sa citim ako dobita lopatou :D, lepsie by som sa citila, ak by som si ani nebola lahla ;) /, ale na tej regeneracii nieco musi byt.
ak sa už neukážem, tak prajem všetkým dobrú a pokojnú noc a zajtra úspešný deň. teda dnes.
tu som, ale už sa pomaly chystám na odchod :-)) a to som zas chcela ísť ešte skôr do postele. aj tak sa však zo spálne ozýva kašeľ, tak skoro iste nezaspím ...
Datelinka asi dodrzala svoje predsavzatie nocnej vecierky, hm? :P
Ci uz aj ty, ojka? :D
A s Leillou nie a nie zbehnut sa :-/
Ono to ochladenie by sa aj dalo zniest (aj ked zalezi na tom ake, na prilisne ochladenie je este prilis skoro), ale nech neprsi!! Mne dazd nevadi (ak len potopy nesposobuje), v lete mi neprekaza, ked su horucavy, ale na jesen ak nonstop prsi, to sa mi uz az tak nepaci, raz za cas je to pohodka, zaliezt do fotelky, chytit knizku, popijat teply napoj pri horucom radiatore a byt nadseny, ze prave nemoknem vonku, teplo domova je nenahraditelne :D. Lenze ak vela prsi, vonku je chladno, sychravo a este aj ten dazd studeni, to je neprijemne :-/, clovek nikam nevie ist, zmokne ako mys a drkoce od kosy, brrrr.
Vies co, ojka, ja s intrakmi velke skusenosti nemam, pretoze som odisla byvat na privat v nizsom rocniku, teraz dochadzam, ale jedno leto som bola v prahe, joooj, nenapadne ma, ako sa to tam volalo...Jarov (?) dufam, ze to je to miesto (sice ono je tych jarovov viac), ktore mam na mysli...proste na jednom mieste boli desne intraky!! A tiez tak, ako ta baba hovorila o mlynoch, spolocne kupelne, prechadzali tam aj chlapi, aj dievcata, sprchy boli dokonca tak, ze spoza zavesu si videla, ci tade vnutri do zachoda prechadza chlap a ci zena :-/. A sranda bola ta, ze ten zaves ani nedociahol na koniec, takze ak si sa prave dobre neschovala do kuta, hocikto ta vymakol vyzlecenu... :-O. Ja nepotrebujem ziaden Royal Astoriu, ale na taketo veci som hakliva, nevraviac o tom, ze ja si nikde a po nikom ani na toaletnu misu nesadnem /iba u nas doma, ale este ani u kamosky ci inej rodiny nie :D/, tak si vies predstavit, ako som tam ja chuda trpela ;), s papuckami sa sprchovala, ani za svet by som tam neslapla :D. Ja som vseobecne dost hakliva na cistotu, takze ble ble ble...pratala som sa z intrakov kade lahsie. Ale niektori vravia, ze to ma svoje caro. Vlastne tam spoznas dost ludi, ak mas rada party a zurky, tak si na svoje prides... ale ak si ten typ, co sa chce ucit, alebo mat pokoj, tak to mi vysvetli, ako sa s tym vsetkym zmieris :-/. ono cez tie steny pocuj najtichsie zvuky, nieto ked tam este niekto robi party, ked ty sa zrovna ucit potrebujes.
datelinka, no ja snívam zasa o dlhom a teplunkom babiom,.... tomuto ochladeniu moc nefandim (-:O hmmmmm, kolko to má hviezdičiek? nooo, keby sa dalo isť d mínusu, tak aj také by som mu niekedy dala, ale tak človek si zvykne (: hmmmm, ale kakauko tu nemám, ja hlasujem za čajík (;
dobra vila, akože na mlynoch som nebola, ale verím, že existuje aj niečo 10 krat horšie ako ten môj,.... raz som na taký jeden chodila na navštevu,... /-:
vianočná viden je krásna, ale musí byť sneh, mráz, jednoducho taká pravá tuhá zima (:
ked spomínaš to vínko, tak moje spolubývajuce akurat chytil smäd, tak si ho šli niekam kupiť (((-:
Ojka, v piatok rano, ked som sla do skoly /vynimocne autom/, tak som pocuvala Express a tam riesili temu "intraky". Nejaki studenti tam volali a stazovali sa... nejaka babenka sa tusim stazovala na mlyny, uz si presne nepamatam. To musi byt blaho byvat niekde, kde je to fakt na trt, nech sa radsej viaceri pozbieraju na privat :-/, tak dufam, ze ty mas lepsi a vyssi level "luxusu". Lebo to co oni opisovali, no neviem.... 85% by tam fakt nebyvalo :-/.
Ja dochadzam do skoly /70kilometrov/ hip hip hura...spoje su ako vzdy uzasne, takze si mozem privstat aj o tri hodky vcassie, ako keby som sla autom, hah :P (ale zas to si mozem dovolit ojedinele, predsa len je to, zialbohu, drahsie). Len ked ja mam taky zly system, ze raz musim vstat o 4-tej rano, druhy raz o piatej, potom nemusim atd...a vecer neviem zaspat...uz aj od toho negativneho, znepokojujuceho vedomia, ze rano musim tak skoro vstavat, VELMI ma to ubija :D.
Ojka, ja by som chcela kuknut vianocnu vieden :). Vo Viedni som bola naposledy asi ako 6 rocna, a vela si toho nepamatam, tak teraz by som sa tam uz fakt rada pozrela, ved je to blizko a to by sme asi aj tak sli cez nejaku cestovku autobusom, robia take jednodnovky do viedne pocas vianoc :).
Datelinka, neviem, my sme o tom tiez bavili doma, lebo som vravela, ze babie leto este zaciatkom oktobra najneskor isto bude, ale otec predtym pocuval radio, zevraj sme sa UZ rozlucili s babim letom, netusim. A vies co je zabavne? Ze som zrovna pozerala pocasie na tyzden a meteo mi ukazuje uplne ine ako pocasie na 10 dni, haha :D. Aj ked som pozerala iba do piatka (nadchadzajuce 4 dni, uzas :D). Co stranka, to ina nova infoška... vyber si :D
Kakavko by aj bodlo :P, alebo este lepsie varene vinko...to velmi lubim, aj ked vino samo o sebe ani nie, iba ked je sladke, hh... ale teraz som si akurat šmakla citronovy sipkovy cajik s macesom :DD
dobrá víla, prepáč že som ťa vystrašila ;-) ja som s tou hlavou skončila pri výmennom lístku na neuro :-)) v lete som síce nechodila skôr spávať, ale predsa som trochu dlhšie pospala (t. j. do pol deviatej :-)) a tak som zistila, že ma hlava menej často bolieva (ťuk-ťuk). tak si teraz zvykám a snažím sa, aby som nešla spať neskôr ako o jednej. to si asi hlava pýtala vypnúť, keď sa hlásila bolesťou :-) dúfam, nechcem zakríknuť.
ojka, a ty by si chcela taký luxus ako teplú vodu? koľko hviezdičiek má ten váš "hotel"? :-))
no ale vážne, je to kruté, najmä v chladnom počasí to chce niečo teplého. dáme si kakavko? :-))
čo myslíte, príde ešte babie leto? ja snívam o krásnom októbri ...