Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jáááj, však jasné, ja som zabudla, že to je 6 ročná... hm, a ani bakalarky ste nepísali, ked diplomovky niet? a v ktorom mesiaci budeš mať tu štatnicu? normálne cez leto?
nooo, ja som sa zasa predvčerom zobudila na to, že mi je veľmi horko..... a to ja mam teplučko rada, ale som rada, že už pustili ten radiator, lebo do našej izby nesvieti moc slnko, tak je taká chladná.... ja mám zasa šťastie na ľadovu vodu, ked sa chcem umyť....
nooo, kupelna volná, horuca vodička tečie, asi to idem využiť, kým nie je neskoro a potom budem pokračovať vo "vzdelavani"... (-:O
ejha, tak to píšeš už aj diplomovku.... a aku peknu temu maš?
tak ja som pre istou zvolila sedenie za stolom-no idem si vytvorit citovy vztah ku knihe z interny teda-ano,rocnik si dobre uhadla-neviem,co som stvarala,ja som spinkala pekne :D,snad len to nie je nejaky zapal...ved sa uvidi,mozno sa aj ja rano zobudim a bude vsetko ok
tak sa tesim,ved kolko vydrzis,tolko vydrzis,ked sa ti bude chciet ist spat,tak pekne do postele,aj ta vyzeniem :O)
tak ja som pre istou zvolila sedenie za stolom-no idem si vytvorit citovy vztah ku knihe z interny teda-ano,rocnik si dobre uhadla-neviem,co som stvarala,ja som spinkala pekne :D,snad len to nie je nejaky zapal...ved sa uvidi,mozno sa aj ja rano zobudim a bude vsetko ok
tak sa tesim,ved kolko vydrzis,tolko vydrzis,ked sa ti bude chciet ist spat,tak pekne do postele,aj ta vyzeniem :O)
ojojoj, lleilluška, a to čože si porabala.... dufam, že ti to nebude robiť veľku šarapatu a problémy... snáď si si nejaký ten sval nenatiahla alebo nenatrhla, to su nepríjemné bolesti...
ja som sa zas zobudila asi pred mesiacom, vstala som a nemohla som krkom vobec otočiť ani kusok do ľava... nechapala som... a takisto som nechapala, ked som sa zobudila na druhý den a všetko bolo zasa v pohode....
lleilla a ty si vlastne kolkatačka ? už 5, či? (: a s akou peknou knihou sa chystáš stráviť večer?
ja sa dnes rada pridám, ale neviem veru do kolkej budem vladať.... ja som nevyspytateľná :D lebo ja som schopná sa zvaliť na posteľ a aj tak nič ((-:
no tak privolaj nejaku koleginku, aj viac ich môže byť, bude nám tu veselšie (;