Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mal/a si problemy s dychanim? Ja nimi trpim prave teraz, ledva sa mi na 2 tyzdne vypchal nos a mam ho naspat zapchaty :-/. Celorocna alergia...vrrr... ty si alergicka?
Ahoj Dobra vila, ...ja sa mam este lepsie ako lepsie, ...dobre sa mi dycha, a Ty, co robis, ...
ahoj, tak, ja ta sice moc nepoznam, ale pekny den :D. mam sa fajn a ty? Dufam, ze pribudnu aj ostatni na kus reci pomaly :))
ahojte priatelia, ako sa mate, ...som tu aj ja, konecne, ...
Uaaa, som uplne k.o, skola ma ubija :D
Lleilla, vy nemusite pisat bakalarku/diplomovku? Rozumna to skola, lebo ja v tom nevidim ziadnu logiku... 2/4 - 3/4 su aj tak informacie, ktore si odniekial cerpal, iba s tym rozdielom, ze sa s tym series vo dne v noci aj mesiace a modlis sa, nech je s tym skolitel konecne spokojny! Ja som mala uplne odveci bakalarku, na ktore neboli zdroje, ale nemohol si to pisat, samozrejme, ani od ruky, vnutropodnikove infosky, takze som si to fakt vytrpela. Nemozem sa dockat diplomovku, vueejeeee!! (puke! :D )
konečne voľno na tento týžden, čochvíľa si môžem zasa začať robiť "ulohy" :D
noooo, tak budeš mať nejaký nový moderný učes, zavedieš novu modu tam v zahraničí (((-: a ak tam budete mať také krásne vlhké počasie aké tu býva, tak máš o zábavu postarané (;
ja mám, by som povedala ešte celkom obstojnu izbu, ale kamaratka, čo byva pár poschodí podo mnou, tak jej veľmi aj prefukuje cez staré okná či iné miesta v izbe,...
sprcha absolvovana?