Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

tak mňa dnes nohy poriadne bolia :-)) som sa nabehala dostatočne a to všetko na 10 cm opätkoch :-))) som rada ak môžem teraz večer aspoň na minútku sadnúť.

dobra vila

Veru, veru, ale vies v com vidim dobru stranku? Ze sa konecne riadne rozhybem, takze cez vikend sa na to dam a to mi dufam urcite prospeje :P :), radsej si ani nesadnem :D. Takto som aspon nutena si aj zasportovat... len rozmyslam, ci to bude plavaren, beh, tanec, a ci prechadzka...
Uvidime, ake bude pocasie :), ale uz mam z toho vikendu radost.
Datelinka, tak nech ti ten zajtrajsok rychlo a uspesne prejde, aby si uz mohla rozmyslat nad tym, co podniknut s rodinkou cez vikend :)

datelinka

dobrá víla, veľmi dobre ťa chápem, aj ja som dochádzala na výšku, aj keď nie až z takej diaľky ako ty, asi polovicu, aj tak to bolo vyčerpávajúce.
na víkend ešte nemyslím, najprv musí prejsť zajtrajšok...

dobra vila

Datelinka, skolu mam 3 dni, ale nehorazne nahustenych. Od rana do vecera, dnes nam aj hodina odpadla, tak som sa dostala domov skorsie. Tesim sa najma na pondelok, vstavam o 4tej rano a pridem po 7dmej vecer (prinajlepsom, yuch :D ). Nie som zvyknuta na cestovanie hore dole, to ma ubija najma :-/. 2 hodiny trva cesta s tymito dedinskymi tragacmi, autom to otocim za hodku... Najhorsie je, ze ma strasne boli kostrc (?). Kde mi konci chrbtica, ten chvostik :D. V detstve som spadla, nevedela sa zohnut cely den a potom behala po lekaroch a odvtedy ked dlhsie sedim, zacne ma to boliet a toho sa bojim, lebo sa mam toho vyvarovat, ale ako...hm, toto nezmenim... a uz ked zacitim, ze citim bolest, tak sa mi scvrkne zaludok, lebo to vie velmi rozboliet, az neviem sediet niekedy!
Smiesne je, ze ked som tahala dni v robote, aj take bolo, tak som nebola na tolkoto kaput ako dnes :D a v pohode som sa dalej cinila. Ale to robi asi to "nicnerobenie" - sedenie v skole, cakanie na dalsie hodiny, ked mam prestavku ci nejake vypadnu, to je najvacsia nuda. Vtedy zavidim intrakovym, ze sa vedia v postielkach vyvalit :P. Asi to sedenie ma ubija najviac...fakt..

datelinka

dobrý večer. pozerám, že minule sme sa s leilou minuli fakt len o vlások. ja som odoslala príspevok a fujazdila spať a o minútku nastúpila leila. štafetový beh.
dobrá víla a čože ťa tak vyčerpáva v škole? nemala by si byť už zvyknutá po toľkých semestroch na osobitosti a záludnosti vysokoškolského štúdia?
ja som tu dnes len na skok, ešte mám veľa domácich prác, len teraz sme došli domov, ešte pračku naplniť, posteľné rpádlo prezliecť, vyžehliť čosi na zajtra a pripraviť sa na zajtra. zajtra bude jeden z tých ťažších a dlhších dní ... ale na druhej strane sa teším, že je zaraz po ňom a bude ozaj zaslúžený víkend :-)

dobra vila

No da, ked vravis :D. Ked vyvodim svoj pripad vecne upchateho nosa, tak da ;).
A ty co robis, tak? V praci si, ci domka?