Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobra vila, tak si pričaruj nejaký ten sladký spánok a pekné sny (: tak ešte zajtra to tam nejak vydrž a potom budeš mať aspon chvíľku voľno a trošku oddych (:

ojka

zuzic, dufam, že sa daju "veci" čoskoro do poriadku... aj také, aj také... a ak zmeníš svoje rozhodnutie, rada ťa tu znova uvidím , drž sa (:

dobra vila

ojka, to este neviem dokedy :-/. Oni akoby sa ani neriadili rozvrhom, sa mi stalo uz aj predlzenie riadne na konci dna, ale zaroven aj to, ze mi odpadli 2 seminare s jednym docentom :D. Predpokladam, ze o tej 6tej by som mohla byt doma, dufam teda...
Ojka, prajem ti dobru noc, musim ist, aj ked nerada...zajtra zas vstavam...a isto budem lahky spanok, ak vobec nejaky...ma deprimuje ten pocit vstavania :P.
Tak ahojte zatial nabuduce :)

z...

akurat co som zabudla, kariolovi bolo luto ze si sa mu neozvala pred tou operaciou...
odovzdam jednemu aj druhemu ked s nimi budem. ano denz vyletel no co ked je NIEKTO debilny jak tacky...
ja sa mam dobre, v skole uzasne lepsie si predstavit neviem uzasni ludia, kamaratstva, doma vyborne, frcim na tabletkach od bolesti, vytvaraju sa mi na kozi same podliatiny, nevladzem chodit, problem s vylucovanim a bolesti atd dokola...zajtra odber a uvidim co nove sa dozviem.
majte sa krasne pravdepodobne sem uz nepridem ojka lubim pa

ojka

dobra vila, no jo (((-: treba nejak domyslieť, jak na dlhšiu dobu dobiť baterky a riadne, lebo moje padafkové stavy sa mi nepačia :D zajtra si dlho v škole?

ojka

ahoj zuzic, ou, som rada, že si sa ozvala s novinkami, ... pozdravuj odo mňa prosím ťa kariola, že mu prajem skoré uzdravenie v rámci možností a že som rada, že to dopadlo fajn.... veľmi si ma potešila, dakujem (:
hm, denz vyletel, nadobro? mňa z toho asi klepne.... ach jaj,.... tak ak si aj s ním v kontakte, tak mu odkáž že kývam smerom k nemu do Petržky a pozdrav (;
a dufam, že sa i tebe dobre vodí a že doma i v školičke všetci "posluchaju", taktisto v rámci možností (:

dobra vila

ojka, si ma s tymi padafkami rozosmiala :)), asi to tak nejako bude :P. Aspon ja padafcim teraz :D. Zrovna si idem nachystat veci na zajtra, nech zajtra rano mam pokoj a robim len to najnevyhnutnejsie.

Datelinka...na 10cm? Do behu na vysokych opatkoch si sa neprihlasila ?:D

z....

skor som nestihala tak hlasim teraz:
kariol (ak mi to prepaci ze ho tu rozoberam) sa ma v ramci moznosti dobre, ma "len" svoje bezne problemy bohuzial, a pooperacne problemy v ramci normy- s kanilou ze nemoze chodit pat dni. ale samotna operacia dopadla dobre chvalabohu
co sa tyka chlapov neviem ci viete alebo nie, denz ma definitivny ban za nadavanie administratorovi macci
bye

ojka

ahojte srdenka moje, fíííha, tu sa už "planuju" víkendy?
ja som tiež riadny kaput, dobrá víla my sme ale riadne padafky (((-:
datelinka a vieš, že som aj myslela, že pôjdeš prať? (-:O to je už taký ritual, ale inak máš ešte dosť nahustený večer...
Tak, kedy bude najbližšie voľno? (;
lleilla, no dnes nás tu je prekvapivo veľa, ešte mi tu chýba napr. Inko a další... (; aj tí naši chlapi :D