Prečo ešte nespíte?

ddatelinka

ojka, ja som ešte zatiaľ nebola šitá ani sadrovaná, chvalabohu :-) ale napríklad asi ako 5-6 ročná som sa naháňala so sestrou po obývačke a spadla som zo sedačky hlavou na radiátor, aj krv bola, u lekára sme neboli ale odvtedy môžem povedať, že som padnutá na hlavu :-)))
a čo porábame? tento víkend bol nejaký plný povinností, už v piatok som začala behať s handrou a potom som prala, žehlila, čistila, skrinky vypratávala a podobne. aj vonku sme sa vyšantili, aj vnútri základy bedmintonu preberali :-)))

ojka

17. 10. Medzinárodný deň boja proti chudobe
17. 10. Celosvetový deň proti bolesti
17. 10. Svetový deň úrazov
aký najzaujímavejší úraz ste niekedy "schytali"?
pekný deň vám prajem

ojka

datelinka,vidim teda,ze nas je viac takych 'antiMcD',ja som tam tiez bola asi zo dva razy,nie moja iniciativa,...dost ludi na tomto ale frci,cola,zmrzka,hranolky,hamburgery,...ked sa clovek na to tak s odstupom diva,aj same nezdrave veci su to,a uz vobec nie vhodne na pravidelnu konzumaciu,ach jaj...
Lleilla dufam,ze v poriadku je,aj ked sa neozyva...resp.ze jej uz o cosi uz lepsie je...
Buntosi teraz este niekto?

ojka

datelinka,vidim teda,ze nas je viac takych 'antiMcD',ja som tam tiez bola asi zo dva razy,nie moja iniciativa,...dost ludi na tomto ale frci,cola,zmrzka,hranolky,hamburgery,...ked sa clovek na to tak s odstupom diva,aj same nezdrave veci su to,a uz vobec nie vhodne na pravidelnu konzumaciu,ach jaj...
Lleilla dufam,ze v poriadku je,aj ked sa neozyva...resp.ze jej uz o cosi uz lepsie je...
Buntosi teraz este niekto?

ddatelinka

ojka, vidíš, každý deň sa nájde dôvod na oslavu. hoci aj na oslavu boja proti mc donaldsu :-))) my tam nechodíme, bléé, nič tam nie je chutné. výnimkou je 1 návšteva cca za rok, rok a pol. asi takto, dvakrát sme boli počas života nášho dieťatka. aj to kvôli nejakým ďalším ľuďom, nie z nášho presvedčenia.

ojka

16. 10. Svetový deň potravy (FAO)
16. 10. Deň boja proti Mc Donald´s (no, schválne, chodievate do MC?)
16. 10. Svetový deň chrbtice (Svetová spoločnosť pre zdravú chrbticu) - uff, ta teda vie narobiť šarapatu a problémy... /-: