Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, no šušká sa, že štvrtok, piatok má byť voľno, ale pochybujem, to by bolo až moc pekné (; myslím, že všetci budu radi, ak dajú v piatok voľno.... a po "dušičkách", no ktovie ako nás pošlú do školy....hmmmmm,....
u nás sa tiež čoskoro začne nahlasovať na diplomovky, len škoda, že sa popredu nedá u vedúceho asi zarezervovať nejaká tema... ale spustia prihlasovanie niekedy v noci zasa cez ais, a kto bude šikovnejší a informovanejší, tak si uchmatne temu a mne zada nejaká "bujačina" ostane /-:

dobra vila

Nespamujes :), nenechavas zapadnut temu prachom...ja si niekedy vsimnem, ze pises, ale to uz neodpisem radsej nic, ked musim do hajan kvoli skoremu vstavaniu. Niekedy sa tu nezdrziavam zas viac dni za sebou :-/. Rada by som si nasla cas na vecerne pokeci :). No, tu diplomku som zatial nechala tak...v ais mi ju nahodili tak, ako som ti vtedy to zadanie napisala, ale mi to dekan nechce schvalit, ked som mu spomenula, aku mam...tak si necham asi iba printove media, audiovizualne vylucim (zevraj ich nemam co mixovat dokopy, hlavne ze bakalarku som mala o tom!! :-/ ...iba sa to tykalo mojho mesta ). Sami nevedia! Asi som ani nemala povedat, ze som si ju navrhla sama a bol by asi pokoj! Svanda je, ze odkial vezmem informacie, co sa tykaju regionalnych printovych medii, haha :-/. Neva, ta tema sa snad ta zmenit este aj v piataku keby nieco ;)
Ojka, vy mate buduci tyzden prazdniny aj koncom tyzdna? Dufam, ze aj nam daju nejake volno... bodlo by :P

ojka

Ahoj Denniska, joj, aká som rada, že vás tu vidím kočky, mi tu býva samej smutno.... ako idú jazdy? už vieme parkovať? (-:O

ojka

dobra vila (((-: tajné z droje (: ale inak niektoré tie dni, fakt stoja za usmev na tvari, také originálne všeliaké su tam ... (: ale som rada, že to sem tam niekoho zaujme, ked to sem hodím, lebo tak sa mi zdá, že v poslednej dobe tu "spamujem" len ja (-:O
ktovie, či je aj nejaký den zeleniny, to si musím ešte pozrieť :D ja mám tiež jabka rada, aj teraz sa tu na mna jedno usmieva, tak uvidím, či ho omilostím, alebo padne za obeť večerným chúťkam (-:O
dobra vila a ako sa ti inak darí? už si niečo poriešila s tou diplom. temou?

dobra vila

z... co uz, stava sa... hlavne nech ta 5 nie je na vysvedceni, to je dolezite :P. A mimochodom, iste sa ti to vrati aj v podobe lepsich znamoch... ja som takto tiez zoparkrat pochodila, ucenie a na zaver trt platne.

ojka - to odkial beries tie dni? LOOL, niektore fakt ze troska odveci :D, kto to povymaslal?
Ale jablka mam rada, podla nalady :D. Radsej mam zeleninu, tou nepohrdnem,a nad ovocim sem-tam ohrniem nos :D.

ojka

21. 10. Deň pôvodných odrôd jabĺk - máte radi jabka? či vy radšej inu "ovocninu"? (:
pekný slnečný deň vám prajem

ojka

zuzic, som rada, že si šťastná, ale aj tak ti prajem ešte kusisko toho zdravia (; ach jaj, tak za 5? z toho si nič nerob, to sa ešte opraví, alebo sa dostane potom lepšie znamka, hlavne, nech sa to zdravíčko vráti....
ahoj tak, a dnes celý deň voľno? či? ako sa tam inak máš?