Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

z....

ojka pytala si sa...som stastna:)
sice zdravie...pravidelne v nemocnici a dg ziadna, stale horsie...vymeskanie sa odraza na prospechu ale inak uzasne...uzasni priatelia nikdy by som nemenila..krasne zazitky a to je este len na zaciatku vsetko..
ok, drzim palce ved pokial vladzeme zit a citime porozumenie a lasku...nic nie je zle...maj sa krasne a uvidis poriesi sa to..
pre povzbudenie: vcera som isla spat o tretej rano co som sa ucila cely den chemiu a dnes z nej mam 5:D takze niekedy jednoducho stastie nepraje...

ojka

dobra víla, nielenže to je raj pavukov ale aj vtáčikov, aspon u nás na dvore, čo ich máme zo pár, tak tam je niekoľko hniezd (: mne sa pačia asi všetky stromy ako také... ale jedem môj kamarat to vystihol uplne , že "hlavne aby bol nevyrubany a plnil svoju funkciu :D ".... je v tom kus pravdy.....
no a čo sa týka toho kazenia vecí.... jo jo, každý si sem tam asi musí zadepkačiť,... včera ma to už jaksi prešlo, bola som si zacvičiť (už som sa dala na ten spomínaný pilates) a tam som to nejak všetko predychala.... už sa teším na buduci tyžden, bude nejaké volno pred sviatkami, bude kľud (: snáď.... vlastne, naša škola sviatkuje istým spôsobom aj teraz...už je z nej 70-ročná babička, zagratulovať jej bol aj pán prezident s premierkou a iné "politické celebritky"... www.euba.sk

dobra vila

Poviem ti, aky sa mi nepaci...tuja :D. Teda...v podstate je krasna, praveze by som si ju vybrala, mame ich dost, ale je to tak husty stromcek, ze je to raj pre pavukov a ja sa ich desim!!! :-/

dobra vila

ano? Az v tolkych veciach? A co presne zle? Akoze z tvojej strany mas ten pocit, ze ty nieco kazis, alebo ze sa vsetko na zle do buducna obrati ci ako? Alebo vidis, ze je vsetko zle, lebo to chce vylepsovat? :P Ono treba na to davat aj pozor,a nepozerat na vsetko negativne, burcuje ta k to pracovani na sebe, to je samozrejmost, a to je dobre a zaroven, ked je tym niekto tak posadnuty, aj do zahuby. Ale kazdy mame nejake tie svoje depky, kazdy z nas nieco riesi a ja fakt obdivujem ludi, co vedia nad niecim mavnut rukou a povzniest sa nad to, nelamat si hlavu, vykaslat sa na neuspech atd...to je ozajstny uspech, paradoxne...

ojka

20. 10. Svetový deň osteoporózy - choroba, choroba, choroba.... hm....
20. 10. Stredoeurópsky deň stromov - fííííha, už aj stromčeky majú svoj deň, aký je ten váš, ktorý sa vám páči? či? (:

ojka

dobra vila, ja mam ten pocit stale, že všetko je zle, zle, zle, i čo sa týka školy, i vzťahov i i i iných problémov.... ale to flakanie, na to by som ja nervičky v živote nemala,.... to moje nehynuce SVEDOMIE sa stale ozyva.....ts....

dobra vila

Ten pocit mam aj ja...potom to konci tak, ze pracu, ktoru spravim, este niekolko hodin dopracovavam a upravujem, pffff... dementoza sa to vola, obdivujem ludi, co vedia flakat svoje povinnosti ;)

ojka

brý večer srdenka moje, nejak nám to tu utíchlo poslednú dobu, začali sme dobre spinkavať? (:
zuzic, ďakujem, za povzbudivé slová,...
myslím, že dnes je to už o niečo lepšie, bola som to rozdýchať....