Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, hej prechdazka v kratkej koseli :D
moje oblubene :P :D :)
dnes bolo tak 8-9C vecer, parada :D
asi sa dam do klubu otuzilcov :D
ale dnes sa ma asi traja nahodny ludia pytali ze "tebe nie je zima?!" alebo "zmrznes!"
tak ale, ja ked idem na obed z domu, tak je 15-18C, tak je idealne na kratky rukav
(jeansy pokrivaju viac plochy tela - nohy), kratky rukav hore prepusti malicko chladu :)
ale uz by som mal siahnut po druhej vrstvne oblecenia :) i ked pravda je ze mi zima nie je (a to som neni ziadny "otuzilec", nemam rad studenu sprchu, mozno len na 1 sekundu a staci :D)
ale proste.. mam rychly krok (6-8kmh) tak mam take samozahrievanie sa :)
horsie by to bolo ak by som len tak stal v takom pod 10C chlade.. (ano, dnes mi zdrhol vlak, ak by som tam prisiel o 10 sekund skor, nemusel by som sa vonku chladit.) 10 sekund !!!! grr, ale minule sa mistalo nieco podobne, vonku -5C az -10C a ja na sebe kratke tricko a jeden pulover, dalsi vlak za 60-90 minut :D no cool, tam to ale istil taxik, ale tu by bol drahy priliz :D
ja mam vzdy take stastie, ze mi napriklad zdrhne MHD (93) v BA a vdaka tomu nestihnem vlak. ale ked zdrhne, tka poriadne, a to tak, ze 10 sekund mi chyba.. ked sa mi toto stalo 6-7x zasebou, uz som si myslel ze to neni mozne, ale ono je vsetko mozne :D
www.youtube.com
))-´:
lost, a čože robíš vonku? "večerná prechádzka"? je tam veru riadne sviežo,.... jak v noci, tak ráno, to človeka riadne preberie ak je ešte rozospaný :D
12. 10. Svetový deň artritídy
12. 10. Svetový deň reumatizmu
Aké podobné.... ale aké rozšírené ochorenia /-:
Inak pekný deň vám prajem (:
dobra vila, no netuším.... my si musíme tiež teraz v štvrtaku vybrat temu a do konca letneho semestra mať už aj nejaku kapitolu odovzdanu ....uaaa, tiež sa mi to nepači... lenže u nás asi temy vypišu až v novembri, a to radšej ani nechcem vidieť aké.... teraz mám z toho kapanek nervičky, celý ten systém je na hlavu, tiež v tom bude figurovať náš slávny AIS....
tak teda krásne sny ti prajem, a hlavne veľa sily načerpaj, mňa takto ničí každý deň v týždni, asi som vypadla z cviku, nechápem (((-: tak sa teda drž (;
Ojka, ja bezim do postielky :P. Pondelok je najhorsi, vstavanie o 4tej a prichod az vecer...som uplne k.o, co sa nestava casto, treba vyuzit, aspon do polhodky zaspim, dnes to na to vidim :D. Join-em ta/vas inokedy...iba tie pondelky musim prezit...prilisne prehnane skore vstavanie ubija :D. Tak coskoro sa vidime, zatial dobru noc :)
No, oni mali vypisane, v tom systeme AIS. Ad1, pre mna bol este neznamy, predtym som ho vobec nepouzivala. Ad2, neslo sa mi nahlasit a to skusala aj kamaratka...Ad3, ked to dali dokopy, tak uz boli vsetky temy obsadene... A zvysne co zostali, nechcem...zbytocne...tie temy nech si berie niekto iny, ked chce :-/. No, uvidime, pokusim sa toto, ale vidim to velmi biedne...popripade zmenim, snad sa bude dat...zatial nech mi tam nieco figuruje...zevraj do konca oktobra, ojka :-O. Povedz mi, naco tak skoro? Som svrtacka, diplomovku budem pisat tak za rok, najskor....eee, tak neviem, kam im to suri :-O
jooooj, dobra víla, to ma veľmi mrzí... škoda, že ti to nevyšlo, ... )))))-: a do kedy musíte mať nahlásené temy? lebo niekde tu funguje aj tak, že profesori vypisuju temy a študenti sa na ne nahlasuju..... u nás si s tým davaju každopadne tiež na čas, o diplomovkach sa ešte ani nehovorí....
Ja nespim, len som zronena :(. Nakoniec mi veduci katedry neuznal tu moju temu, vraj NR telku uz niekto robil /a to kde ja mam v mojej teme, ze sa chcem zamerat na NR telku???/. Ja mam celkovo region, tympadom mi to vobec nechcel dovolit, takze papa mestska TV nove zamky, levice, zlate moravce...ziadne radio ani nic, zevraj co mixujem dokopy printove media s audiovizualnymi...ze nech si vyberiem jedno... Hlavne, ze aj bakalrsku pracu som mala takuto, ze dokopy obe a dokonca som si ju nevymyslala sama, fajn :-/. Ani neviem, ci si tu moju temu spravne precital, ale ked si necham iba printove media, tak ma bude zaujimat, kde zozeniem nejake okresne noviny, co vychadzaju v leviach, zamkoch...nevraviac teda o tych vnutropodnikovych infoskach...supppeeeer....mam chut si hlavu vtesnat do mlynceka na maso a pomliet...bol by klud... dobra vila je dnes totalne pod sebou! :(